Motorolerio vagis bandė sprukti miško keliu

Nurodymas policijos patruliams ir ankstyvą rytą, ir vėlų vakarą pasižvalgyti atokiuose Klaipėdos rajono keliuose buvo išmintingas ir leido užkirsti kelią ne vienam nusikaltimui.

Antradienį apie 6-tą ryto policijos patrulių ekipažas miško kelyje, kuriuo galima nuvažiuoti iš Dituvos sodų į Klaipėdą, pastebėjo atvažiuojantį BMW. Pareigūnai sustabdė automobilį. Juo važiavo du jauni vaikinai.

Keleivio veidas buvo nubrozdintas ir kruvinas, pareigūnams tapo akivaizdu, kad visiškai neseniai šiam žmogui atsitiko nelaimė.

Patruliai netruko išsiaiškinti 20-ties ir 21-erių jaunuolių asmenybes.

Sužalotasis prasitarė susižeidęs važiuodamas motoroleriu. Tai buvo siūlo galas, kurio policininkai nepraleido negirdomis.

Pasirodo, vaikinas Dituvos gatvelėmis važiavo tąnakt iš vienos sodybos kiemo pavogtu motoroleriu. Neturėdamas įgūdžių vairuoti tokią transporto priemonę jis nugriuvo, sumaitojo motorolerį ir susižeidė pats.

Pareigūnai privertė vagišių parodyti, kur jis paliko motorolerį ir iš kokio kiemo jį buvo nugvelbęs.

Ankstų rytą pabudintas šeimininkas tik iš pareigūnų sužinojo, kad prie namo nakčiai paliktas motoroleris buvo pavogtas.

Jį savininkas įvertino tūkstančiu eurų.

Atlikę visus formalumus policijos patruliai nugabeno vagį į Klaipėdos AVPK areštinę.

Jo draugas, vairavęs BMW, taps nusikaltimo liudytoju. Jeigu paaiškėtų, kad jis žinojo apie planuojamą vagystę bei padėjo nusikaltimo vykdytojui, atsakomybė lauks ir jo.

Miško kelias iš Dituvos į uostamiestį yra ypač mėgiamas neblaivių vairuotojų, čia važiuodami jie tikisi išvengti susidūrimo su pareigūnais ir neretai įkliūna patruliams.

Kartą policininkai šiame kelyje sustabdė žmogų, gabenusi nemenką kiekį naminės degtinės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas L.

Vytautas L. portretas
Šaunuoliai Klaipėdos patruliai .Pagarba pareigūnams...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių