Naktį Klaipėdoje šaudyta

Naktį iš antradienio į trečiadienį aikštėje prie naktinio klubo "Piteris" vyko muštynės, buvo šaudoma. Tvarkos daryti į šią vietą skubėjo trys policijos patrulių ekipažai.

Trečiadienį 3.18 val. uostamiesčio policijos budėtojus pasiekė žinia apie didžiules muštynes. Beregint į Taikos prospektą prie naktinio klubo išskubėjo trys policijos patrulių ekipažai. Jiems buvo pranešta apie maždaug dešimtį besimušančių vyrų.

Kai atvyko pareigūnai, klubo apsaugininkai buvo sulaikę vieną jauną vyrą ir atėmę iš jo dujinį pistoletą. Du jo bendrininkai būtent tuo metu grįžo į įvykio vietą ir taip pat buvo suimti.

Vieną vyrą greitosios pagalbos automobilis skubiai išgabeno į ligoninę.

Vakar muštynių priežastis iki galo nebuvo aiški, nes nukentėjusysis dar nebuvo parašęs pareiškimo.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusiaisiais tapo 30-metis vyras ir jo šiek tiek jaunesnė draugė. Prie jų prisikabino prie naktinio klubo kažko lūkuriavę trys jaunuoliai. Beje, vienas jų yra nepilnametis, jam – tik 16 metų.

Užkabinę porą vaikinai pradėjo muštynes. Norėdamas apsiginti vyras išsitraukė savigynai įsigytą dujinį pistoletą, tačiau vienas užpuolikų ginklą atėmė ir šovė į žmogų.

Užvirus muštynėms tvarką daryti ėmėsi "Piterio" apsaugininkai, o policiją iškvietė įvykių liudininkas.

Pareigūnai visus tris mušeikas pristatė į 1-ąjį policijos komisariatą, kur paaiškėjo, kad jie buvo girti. Incidentą tiriantiems policininkams kilo klausimų, ką gerokai po vidurnakčio šioje vietoje veikė paauglys, ko prie pasilinksminimo įstaigos laukė trys jauni vyrai.

"Klaipėdoje šaudoma ne kasnakt, tačiau šioje vietoje naktimis neretai apiplėšiami žmonės ar kyla muštynės. Tikrinsime, ar sulaikytieji anksčiau turėjo reikalų su teisėsauga, aiškinsimės kiekvieno jų vaidmenį incidento metu", – teigė Klaipėdos 1-ojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Arūnas Pužauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fu

Fu portretas
Kada ta landyne uzdarys..?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių