Naktį prie jūros nutvėrė su narkotikais

Policininkai kasnakt uostamiesčio gatvėse nutveria narkotikais apsirūpinusių asmenų. Kur kas rečiau jiems pasiseka pagauti narkotikų pardavėjus ir nustatyti, iš kur kvaišalai atkeliavo į Lietuvą.

Šeštadienį, apie 12.20 val., Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje pareigūnai tikrino iš Palangos atgabentą kurorte chuliganiškai besielgusį vaikiną.

23 metų jaunuolio rūbuose policininkai aptiko maišelį su baltais milteliais. Beveik neabejojama, kad tai – narkotinės medžiagos.

Sekmadienio naktį, apie 1.20 val., Patrulių rinktinės pareigūnai pasižvalgė po Neįgaliųjų paplūdimio automobilių stovėjimo aikštelę. Jie atkreipė dėmesį į automobilį "Subaru" ir šalia jo stovinčius du vaikinus.

Patirties turintys policininkai įtarė, kad vaikiai čia atvažiavo apsisvaiginti narkotikais, ir apžiūrėjo mašiną.

Po vienu jos kilimėliu pareigūnai rado folijos lankstinuką su baltais milteliais. Spėjama, kad tai – narkotikai, tad abu jaunuoliai, gimę 1994 m., pristatyti į komisariatą.

Sekmadienio dieną, prieš 14 val., Klaipėdoje, Šilutės plente, patruliuojantys pareigūnai sustabdė du įtarimą jiems sukėlusius vyrus. 37 ir 40 metų vyrai buvo patikrinti.

Jaunesnysis striukės rankovės kišenėje turėjo plastikinį maišelį, kuriame buvo žalsvos spalvos, augalinės kilmės, specifinio kanapių kvapo medžiaga.

Kitas vyras turėjo maišelį su tokiu pat turiniu ir paruoštą rūkyti suktinę. Abu vyrai buvo apklausti, šį kartą policininkai jų nesulaikė.

Visais šiais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo narkotikais neturint tikslo juos platinti. Pareigūnai aiškinasi, ar įtariamieji anksčiau buvo įkliuvę už panašius dalykus ir iš kur gavo kvaišalų šį kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių