Naktį ugniagesiai gelbėjo į Danės upę įmestą vyrą

Uostamiesčio ugniagesiai-gelbėtojai sekmadienio naktį skubėjo į pagalbą į Danę nuo Biržos tilto įkritusiam vyrui. Šis pradėjo skęsti. Pirminiais duomenimis, į upę jis buvo įmestas muštynių metu.

Bendrasis pagalbos centras pranešimą, kad į Danę nuo Biržos tilto įkrito žmogus gavo sekmadienį po vidurnakčio, 00.26 val.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija perduota greitosios pagalbos medikams, policijai.

Į pagalbą Danėje skęstančiam vyrui šoko du ugniagesių narai. Jie pargabeno nelaimėlį į krantą.

30 metų vyras buvo sąmoningas, tačiau sušalęs. Jis perduotas greitosios pagalbos medikams.

Pirminiais duomenimis, vyras į Danę buvo įmestas kilusių muštynių metu. Įvykį tiria uostamiesčio policija.

Sekmadienio rytas uostamiesčio ugniagesiams taip pat nebuvo ramus. Prieš vidurdienį jie skubėjo į Alksnynės gatvę, kur daugiabučio namo balkone užsidegė sukrauti rakandai. Ugnis nespėjo smarkiai išplisti ir pridaryti didelių nuostolių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
,,kauno dienos,, piderasiniai zurnaliuksciai dar iki siol nezino kad Klaipedoje (Memelyje) tiktai DANGES upe. Kauno, Klaipedos (Memelio) lietuvisku okupantu teslagalviai laikas zinoti Krasto istorija. NEBUK LANDZBERGINIS DEBILAS.

to kioskininkams is Klaipedos

to kioskininkams is Klaipedos portretas
Vakaru ekspresas jau ismoko,kad upes pavadinimas yra DANGĖ , o jum dar niekaip neiseina...!?

Man

Man portretas
įdomu,ar kas nors gali užčiaupti tą pydarą su pavadinimu (apkalta).Kokį komentarą beįsijungtum visur tas pydaras kiša vieną ir tą patį komentarą,apie snorą ir Grybauskaitę.Tu vatnyke Antonovo pasamdytas,ar pats savo prišiktu puodu sugalvojai,gal ten pinigų praradai,tai pasiguosk gal ir suprasim,o tai dabar užknisai juodai.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių