Naktį – veiksmo filmą primenančios girto ruso gaudynės

  • Teksto dydis:

Trečiadienį, apie 3 val., Klaipėdos policijos pareigūnai po persekiojimo ir gaudynių sulaikė neblaivaus Rusijos Federacijos piliečio vairuotą automobilį „Renault Logan“.

1985 m. gimęs vairuotojas ne tik buvo vidutiniai apgirtęs (1,64 prom.), nepakluso policijos reikalavimui sustoti, bet net neturėjo teisės vairuoti.

Net penki Kelių policijos ir Patrulių rinktinės pareigūnų ekipažai vijosi pažeidėjo automobilį nuo Šilutės plento, iš kur gauta pirminė informacija apie nesaugų vairavimą iki pat uostamiesčio centro, Tiltų gatvės.

Girtas vairuotojas lėkė per naktinį uostamiestį net iki 135 km/h greičiu, nepaisydamas šviesoforo signalų nei sankryžų. Be jo, mašinoje buvo ir trys jauni keleiviai: vienas Lietuvos ir du Rusijos piliečiai.

Visa ketveriukė buvo pristatyta į Vyriausiąjį policijos komisariatą. Vairuotojui surašytas protokolas už vairavimą be teisės tai daryti ir apsvaigus bei už nepaklusimą teisėtiems pareigūnų reikalavimams. Automobilis paimtas ir saugomas. Jo rusas neatgaus iki teismo, o gal ir apskritai, kadangi už vairavimą neblaiviam bei neturint tam teisės numatomas ir mašinos konfiskavimas.

Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biuro pareigūnų manymu, tik laimingo atsitiktinumo dėka išvengta aukų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
O man atrodo koks skirtumas rusas ar lietuvis ar lenkas ar latvis.Padarytas nusikaltimas.Kodeksas visiems vienodas,ar ne taip???Kazkodel kai lietuvis padaro nusikaltima jie neraso "lietuvis",o kai pilietis kitos salies tai ir akcentuoja.O butinai reikejo pabriezti? Pasiziurekit kas dejosi Veiverzenuose,kodel nerasot nepilnametis lietuvis?

poh

poh portretas
girtas lietuvis baiseu

visai absurdas

visai absurdas portretas
galetu siaip buti baudziamasis kodeksas numatant laisves atemima iki 5 metu. kaip gali tokie lengvai atsipirkti???? turi pinigu ir pofik? teisiu vistiek neturi.. kiek verta zmogaus gyvybe? 130km/h mieste ir girtas.. tik sekme padejo isvengti auku, kita karta sekme nepades. Ir zus nekalti zmones.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių