Narkotikų platintoja policijai įkliuvo tris kartus per kelis mėnesius

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policijos pareigūnai tris kartus per kelis mėnesius sulaikė tą pačią moterį, įtariamą narkotikų platinimu.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, kovą uostamiesčio policijos atliktos operacijos metu pas 40-metę romų tautybės klaipėdietę buvo rastos tabletės su psichotropinėmis medžiagomis. Tąkart po laikino sulaikymo jai buvo paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Balandį pareigūnai moters bute atliko kratą, per kurią rado pardavimui paruoštus lankstinukus su narkotine medžiaga – heroinu. Įtariamoji vėl buvo uždaryta į areštinę, tačiau po laikino sulaikymo paleista į laisvę.

Gavus duomenų, kad moteris ir toliau platino narkotikus, gegužę pareigūnai trečią kartą sulaikė įtariamąją. Jai pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti bei dėl heroino pardavimo.

Klaipėdos miesto apylinkės teismas patenkino Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroro prašymą ir leido įtariamąją suimti trims mėnesiams.

Pareigūnai ir toliau aiškinasi galimo narkotikų platinimo vietas. Tarp jų – daugiabutis Minijos gatvėje 129: turima duomenų, kad nuo narkotikų, įsigytų šiame daugiabutyje, perdozavimo mirė žmonės.

Praėjusią savaitę priešais daugiabutį esančiame name aptiktas, įtariama, narkotikais apsinuodijusio su organizuotu nusikalstamumu sieto asmens lavonas. Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 2 iki 15 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R.K.

R.K. portretas
Vilniuje 20metu nenori sodinti. Dabar Klaipėda. Kuo daugiau platinimo tasku, tuo daugiau p i n i g u !!!

Lulo

Lulo portretas
Kinijoje, Turkijoje, Singapure... jau 3 kartus butu susaudyta. Istatymeliai pas mus galimai kuriami vagims, narkotiku prekeiviams ir kitiems atmatoms...

Įdomu

Įdomu portretas
kiek kartų narkotikų prekeiviui reikia įkliūti policijai, kad būtų jis baudžiamas laisvės atėmimu?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių