Neblaivus pacientas smogė gydytojai

Greitosios pagalbos tanryboje ir ligoninių Priėmimo skyriuose dirbantiems medikams neretai tenka tramdyti neblaivius, agresyviai nusiteikusius pacientus. Vienas tokių apžiūros metu gydytojai smogė į veidą.

Incidentas įvyko penktadienį po pietų, 14.55 val. Į ligoninę, esančią Liepojos gatvėje, atvežtas 64 metų vyras.

Atliekant pirminę apžiūrą ligoninės Priėmimo skyriuje, jis trenkė kumščiu gydytojai į veidą. Smurtavusiam pacientui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,96 promilės.

Dėl savo veiksmų vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giruliai

Giruliai portretas
Tai atsitiko ketvirtadienį, o ne penktadienį 2018-07-05 Klaipėdos m. PK gautas moters, gim. 1982 m., pareiškimas apie tai, kad tądien, 14:55 val., Liepojos g. Klaipėdoje, ligoninėje, jos darbo vietoje, sutrikdydamas viešąją tvarką bei rimtį, rodydamas nepagarbą aplinkiniams, atvežtas pacientas, atliekant pirminę apžiūrą, kumsčiu trenkė pareiškėjai į veido sritį, taip sukeldamas fizinį skausmą. Tokiais savo veiksmais pacientas, kaip vėliau nustatyta, gimęs 1954 m. (nustatytas ir 1.96 prom. neblaivumas), sutrikdė Priėmimo skyriaus darbą. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

o

o portretas
,,vakarų eksprese,, rašo, kad trenkė seselei (nors tokios specialybės nėra kone nuo sovietmečio- dabar tai slaugytojos). Tai kuriuo dienraščiu dabar tikėti, a ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių