Neblaivus vairuotojas pervažiavo ant kelio gulėjusį vyrą

Šeštadienį du skaudžius eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai – sunkiai sužalotas vienas žmogus ir apgadinti keli automobiliai.

Šeštadienį Klaipėdos rajone, Mataičių kaime, neblaivus (2,26 prom.) 58-erių vyras, vairavęs "Toyota Corolla", kieme pervažiavo ant važiuojamosios kelio dangos gulėjusį 1971 m. gimusį vyrą.

Nukentėjusiajam medikai diagnozavo krūtinės ir šonkaulių lūžius, kepenų ir blužnies plyšimus, jis gydomas reanimacijos skyriuje.

Šeštadienio vakarą, apie 20 val. Kretingos rajone, Nausodžio kaime 28 metų neblaivus (2,03 prom.) vairuotojas kelio vingyje nesuvaldė automobilio "Ford Mondeo", išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Audi 100", kurį vairavo 1997 m. gimęs Kretingos r. gyventojas. Žmonės nenukentėjo, apgadinti automobiliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mmm

Mmm portretas
Visko visiems pasitaiko. Tik kaikuriu pasekmes ne tokios skaudzios. O cia jau erskaudzios pasekmes. Nebepasakys kad “ viskas bus gerai”. Geriau stenkimes mokytis is kitu klaidu negu is savu.

pensininkė

pensininkė portretas
visu pažeidėju ir nusikaltėlių reikia skelbti ir pavardes ir nuotraukas kad kiti galėtų pasisaugoti nuo tokių nevykėlių viešumas pati gėriausia auklėjimo priemonė

Pijokas ne žmogus

Pijokas ne žmogus  portretas
Gyvensi su vodke mirsi nuo vodkes.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių