Neįtikėtinas žiaurumas: moteris vieną katiną pakorė, šešis – paskandino

Katėms egzekuciją surengusi girta klaipėdietė bandė mojuoti ginklu ir prieš pačios iškviestus policininkus. Moters laukia nemenki nemalonumai.

Trečiadienį apie 19.30 val. uostamiesčio policijos patruliai skubėjo į Kaštonų gatvę, kur, pasak pagalbos prašiusios moters, vyko šeimos konfliktas.

Į įvykio vietą atskubėję pareigūnai prie vienintelio šioje gatvėje gyvenamojo namo sutiko neblaivią 54 metų moterį. Ji skundėsi, kad sugyventinis neįleidžia jos į namus.

Policininkai netruko pamatyti kieme ant medžio šakos pakartą katę. Šalia medžio stovėjo sklidinas vandens kibiras, jame buvo nuskandinti šeši kačiukai.

Tuo metu, kai policininkai bendravo su moterimi, iš namo išėjo jos metais vyresnis sugyventinis ir paaiškino policininkams, kad jo moteris ne pirmą kartą pasigėrusi žiauriai elgiasi su gyvūnais. Anksčiau ji buvo ne kartą katę išmetusi per langą.

Tuo metu moteris įbėgo į namą ir po akimirkos išbėgo nešina oriniu šautuvu. Ji nespėjo iššauti ar realiau pagrasinti, nes policininkai atėmė iš jos ginklą. Tada įkaušusi chuliganė bandė pabėgti, bet greitai buvo sučiupta.

Policininkai, fiksavę įvykius, paprašė abu sugyventinius papūsti į alkoholio matuoklį. Moteris įpūtė 2,29 prom., vyras – 1,58 prom.

Tą patį vakarą pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Moteris galėtų būti baudžiama ir už melagingą pranešimą apie nusikaltimą, grasinimą ginklu ir viešosios rimties trikdymą.

Kai prieš kelerius metus įstatymai pradėjo gyvūnus ginti nuo žiauraus elgesio, daugiausiai būta pranešimų apie nukankintus šunis ar kates. Būta pranešimo, kad kaimynas įspyrė pareiškėjos vištai, kitas žmogus įtartas prievartavęs ožką.

Iš žiaurių savininkų kankinamas gyvūnas gali būti paimamas, o kaltininkas gali būti baudžiamas  nuo 50 iki 1200 eurų bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
išties policijos pareigūnai. pasakė kad. triušis. yra. tik. pramoninė. mėsą ir. ji. gali. galabyti. kas. nori nesvarbu. kad ne savas. tai. tokia. lietuviška. tiesa

Anonimas

Anonimas portretas
o. šiais. metais. taip. pat. rugpjūčio. mėn iš. sodo. laikinai. kol. grįš. namiškiai. triušį. kita pranešiau. į balkoną. vaikai. pasekė ir. ta. triušį kita iš. balkono. ist

Anonimas

Anonimas portretas
pasirodo. ir. gyvūnai. prieš. įstatymus nėra lygus nukentėjo. mano triūsia privataus. aptvertoje. sodo teritorijoje. vienas buvo. pasmaugtas. praėjusiais. metais rugpjūčio mėn. o o
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių