Nemaloni staigmena: mašinos degalų bake – smėlis

Pirmadienį ryte Žolynų gatvėje gyvenantys sutuoktiniai suprato, kad prieš metus pagamintas jų automobilis "Volkswagen Tiguan" sugedo, o vakare iš autoserviso meistrų išgirdo, jog kažkas tyčia į degalų baką įpylė smėlio ir kažkokio skysčio.

"Plaukai šiaušiasi, pagalvojus, kad galėjome ne tik patys susižaloti, bet pavojus buvo kilęs ir vaikams. Juk vežėme mažylius į darželį. Automobilis tą rytą labai sunkiai įsijungė, o kai pradėjome važiuoti, kaskart sustojus prie sankryžos vos pajudėdavo iš vietos", – pasakojo klaipėdietė Jelena.

Tos pačios dienos pavakare nuvairavę mašiną į automobilių servisą sutuoktiniai sužinojo – automobilį bandyta sugadinti tyčia. Atidžiau apžiūrėję bako dangtelį šeimininkai pamatė, kad jis apibraižytas.

Naujo automobilio degalų bako dangteliui pritaikyti rakto neįmanoma, galima tik išlaužti.

Sutuoktiniai prisiminė, kad anksčiau būta panašaus atsitikimo – vieną rytą jie rado atvirą degalų baką, bet pamanė, kad patys išvakarėse bus palikę jį neuždarytą. Tąkart mašina taip pat sunkiai įsijungė, bet vėliau šis įvykis pasimiršo.

Pora kreipėsi į policiją ir pranešė apie sugadintą jų turtą. Automobilio remontas kainuos 18 tūkst. litų.

Pareigūnai klausinėjo nukentėjusiųjų, ar jie neturi priešų, nėra kam nors skolingi, gal pykstasi su giminaičiais ar kaimynais, gal turi nesantuokinių ryšių.

"Mes perkratėme savo atmintį ir sąžinę. Į visus pareigūnų klausimus galima atsakyti tik neigiamai. Vyras darbuojasi užsienyje, kai grįžta, visą laiką praleidžiame drauge, su kaimynais puikiai sutariame. Tikrai kol kas net įtarti negalime, kas galėjo norėti mums pakenkti", – tikino moteris.

Akivaizdu, kad piktavaliai, sugadinę automobilį, turėjo suvokti, kad juo vežiojami ir du vaikai, nes ant gale įrengtos vaikų kėdutės.

Moteris patikino, ji sieks, jog kaltininkai būtų išaiškinti. Ji žadėjo padėti policijai ir pati imtis visų įmanomų priemonių, o gal net įsigys stebėjimo kamerų, bet tikrąją tiesą sužinos.

Tai ne pirmas atvejis, kai piktavaliai bando suvesti nežinia kokias sąskaitas su klaipėdiečiais gadindami jų automobilius.

Uostamiesčio teisme jau nagrinėjama byla, kurioje moteris kaltinama pasamdžiusi buvusį savo mokinį rasti žmogų sugadinti automobilį žmogaus, kurį laiko savo priešu. Nukentėjusiojo mašinai buvo perpjautos stabdžių žarnelės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SARGAS

SARGAS portretas
Visi jus kurie raso toki slamsta tai patys ir pavydit ir kitiems sudo malat! O tiems kurie toki daro dalyka zmonems reikia kiausus rauti ir lietai...

nikonoras

nikonoras portretas
zmones, esu 100% isitikines, kad jeigu turetumet tokia problema iskart pradetumet kelti panika. Visi esam protingi kai ziurim is sono ir rasom visokius "gudrius" komentarus. Buves zolynu gatveje maciau kad tenai net vakare yra daug vietu. Kam toki suda daryti, manau kad daro tai tik zmones kurie liezuvio neturi.

---

--- portretas
del parkavimo pilti smeli i baka ?? labai protingai .. tesiai i akis pasakyti tai nekaip reikai butinai prisikti ..
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių