Nepilnametės merginos rankinėje rado narkotikų

Svaigalai klaipėdiečiams ir gargždiškiams sukėlė nemenkų problemų. Narkotinių medžiagų policijos pareigūnai rado ir merginų kišenėse bei rankinėse. Sulaikytas ir automobilį vairavęs neblaivus gargždiškis.

Penktadienio vakarą, apie 21.30 val., patruliuojantiems policijos pareigūnams įtarimų sukėlė Danės gatvėje, po viaduku, laiką leidusi kompanija. Patruliai ją patikrino.

25 metų vaikino sportinių kelnių kišenėje pareigūnai rado smulkintuvą su augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai narkotikai. Vaikinas prisipažino, kad smulkintuvas priklauso jam.

Kitas 21 metų jaunuolis savo daiktus buvo atidavęs saugoti nepilnametei merginai. Šešiolikmetės rankinėje pareigūnai rado lankstuką su tabaku ir kita augalinės kilmės medžiaga. Mišinys skleidė specifinį kvapą.

Vaikinai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Kiek anksčiau, penktadienį, apie 19.50 val., Grįžgatvio gatvėje patruliams įtarimų sukėlė 18 metų mergina. Apžiūros metu pas ją taip pat rastas popierinis lankstukus su augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai narkotikai.

Joninių išvakarės apkarto ir 56 metų vyrui. Policijos pareigūnai penktadienį, apie 19.15 val., Gargžduose, Kęstučio gatvėje, sustabdė automobilį „Toyota Rav“. Jį vairavęs 56 metų vyras buvo girtas. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,54 promilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių