Netoli nudistų paplūdimio siautėjo vagys

Šeštadienį ilgapirščiai sukinėjosi Girulių nudistų paplūdimyje ir šalia jo.

Apie 17.25 val. prie nudistų paplūdimio esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, išdaužus „Nissan“ durelių lango stiklą, įsibrauta į automobilį ir iš jo pavogta 1984 m. gimusiai moteriai priklausanti rankinė, raktai, kosmetinė su įvairia kosmetika, odinė piniginė su dokumentais bei 950 eurų.

Tą pačią dieną Klaipėdos miesto policijos komisariate užregistruotas Kėdainių rajono gyventojo, gimusio 1976 m., pareiškimas. Vyras pranešė, kad 17.25 val. Pamario gatvėje prie nudistų pliažo, nesaugomoje automobilių stovėjimo aikštelėje, buvo išdaužtas jo automobilio „Ford S-Max“ durelių stiklas. Žala – 500 eurų. Iš salono niekas nepavogta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vot teip

vot teip portretas
Gaila, nėra kokios alėjos plikiems vaikšiot iki paplūdymių,išėjai plikas su kokiu rankšluostuku iki pliažo ir guli ant jo patenkintas,niekada neskaičiau,kad vagys domėtusi visiškai nieko neturinčiais,gal net atvirkščiai,pamatytų vagys pliką,gal iš gailesčio pasiūlytų kokį jiems nereikalingą daiktą?Man yra buvęs įvykis,kai įsileidau čigonę,kuri prašinėjo,vaikščiodama po butus,kad žmonės ką jai atiduotų,tai pamačius kaip gyvenu,aš ją,kad kompensuot jai sugaištą laiką pas mane ,pavaišinau arbata,tai ji man atidavė prisirinkto dovanoto maisto,sako imk,aš tokio nevalgau,vot teip..

Giruliai

Giruliai portretas
Rašo apie Giruliį nudistų pliažą, o nuotrauka tai iš Smiltynės.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ari,Jūs teisus.Bet kur Lietuvoje surasti logiškai mąstantį valdininką.Prieš 22 metus gyvenau Kanadoje,buvojau Thurshavene (Farerų salynas),mokamose aikštelėse automobiliai nerakinami,užvedimo spynelėse paliekami raktai,ant sėdynių rankinės,visa atsakomybė verteivoms,net jeigu tušinukas prapultų.O čia?Pažvyravo šalikelę pastatė dėžę pinigam,valdininkai pasirašė leidimą pinigus iš dėžės išsiimti ir jau stovėjimo aikštelė.Tfu.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių