Nevaldoma situacija keliuose: pasipylė avarijos, sunkiai sužalota teisėja

Antradienio rytas daugybei uostamiesčio vairuotojų buvo lyg prakeiktas – naktį spustelėjęs šaltukas padengė gatves ir priemiesčio kelius ledu. Ryte pasipylė avarijos, jų metu buvo sužaloti žmonės.

9.20 val. Pamario gatvėje, pakeliui iš Karklės į Girulius ant nepabarstytos kelio dangos automobilis BMW slydo, tapo nevaldomas ir rėžėsi į medį.

Mašiną vairavo į darbą Klaipėdos miesto apylinkės teisme skubėjusi teisėja. Sumaitota mašina įkalino sužalotą moterį.

Gelbėtojai sukarpė metalo laužo krūva virtusį automobilį ir perdavė nukentėjusiąją medikams. Teisėja pateko į ligoninės Reanimacijos skyrių. Jai lūžo kaulai, esama ir kitų sužalojimų.

Iki 10 val. ryto Klaipėdoje įvyko trys eismo įvykiai, kurių metu sužaloti žmonės ir daugybė techninių eismo įvykių. Kelių policininkai vos spėja fiksuoti nelaimes.

Pagrindine avarijų priežastimi policininkai įvardija neatsargų vairavimą esant pavojingoms sąlygoms. Vairuotojai koneveikia kelininkus, nes važiuoti ryte teko ledu padengtomis gatvėmis.

Pasienietė – į sieną, prokuroras – į tvorą

Palangoje pasienietės vairuojamas automobilis trenkėsi į apleisto pastato sieną. Kretingoje į namo tvorą atsitrenkė prokuroro mašina.

Pirmadienio rytą 9 val. 7 min. Palangoje, Klaipėdos plente, nuosavą automobilį „Renault Clio“ ne tarnybos metu vairavusi Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pakrančių apsaugos rinktinės Palangos užkardos jaunesnioji specialistė 55 metų E.K nesuvaldė automobilio. Vairuotoja nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į apleisto pastato sieną.

Eismo įvykio metu sužalota automobilio vairuotoja. Ligoninėje jai nustatyti krūtinės ląstos ir dešinės plaštakos sumušimai. Medikams suteikus pagalbą, ji gydoma ambulatoriškai.

Pirminiais duomenimis, pasienietė vairavo blaivi, blaivumui nustatyti paimtas kraujas, pranešė policija.

Kretingoje antradienio paryčiais į avariją pateko prokuroras.

Apie 4.10 val. J.K.CHodkevičiaus gatvėje nuosavo automobilio BMW nesuvaldė Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokuroras.

Nesuvaldyta mašina atsitrenkė į namo tvorą.

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Policija skelbia, kad 51 metų prokuroras vairavo blaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Tai čia teisėjų mafijai priklausanti dar vis teisėjavusi Violeta Olcvikienė (Jakštienė). Būtų sėdėjusi už grotų, būtų avarijos nepadariusi. Darbas jai prasideda 8:00, o avarija 9:20. Gal nežinote kodėl prokuroro pavardė nurodoma, o teisėjos V.Olcvikienės(Jakštienės) ne? Skambinkit.8 662 33770..

stasys

stasys portretas
kad visi bmvistai ir valdinikai skubeje tai neskubekite isvaziuokite anksciau ir leciau busit sveiki

Liutauras

Liutauras portretas
.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių