Paaiškėjo, kas kaltas dėl avarijos, kurioje žuvo pareigūnas

  • Teksto dydis:

Avarija, kurioje antradienį žuvo policijos pareigūnas, įvyko automobiliui bandant aplenkti policiją praleisti sustojusį sunkvežimį, pranešė Policijos departamentas.

Kaip pranešė policija, Pagėgių savivaldybėje avarija įvyko, kai 1996 metais gimęs vairuotojas, vairavęs „Mercedes Benz Sprinter“, lenkė sunkvežimį, kuris sustojo praleisti su įjungtais švyturėliais ir garsiniu signalu priešpriešiais atvažiuojančių pareigūnų.

Išvažiavęs į priešpriešinį eismą, „Mercedes“ susidūrė su tarnybiniu policijos „Škoda Yeti“.

Eismo nelaimės metu žuvo Pagėgių policijos komisariato vyriausiasis patrulis Tomas Srūgys. 11 metų policijoje dirbęs pareigūnas ne kartą skatintas ir apdovanotas, dvejus metus iš eilės nugalėjo geriausių Tauragės apskrities viešosios policijos pareigūnų konkurse.

Policijos automobiliu vykęs Pagėgių policijos komisariato tyrėjas bei „Mercedes“ vairuotojas dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaila

Gaila portretas
jauno polocininko bei jo šeimos. Bet... ar polocijai reikia lėkt su įjungtais švyturėliais dėl mokykloje išdaužto stiklo? Čia juk ne baisai ypatingas kriminalas. Sakyčiau gręsia kažkam gyvybei pavojus, tada taip. O greitųjų siuntų vairuotojas, matyt už didelės mašinos nepastebėjo policijos priešpriešiais atvažiuojancios. Žinoma pastarasis turėjo praleist, kad ir dėl išdaužto lango. Tačiau ir policija turėtų pagalvot, kas ne kas, o jie ypač dėl kokių priežasčių vyksta. Ne vien įsivaizduot, kad įsijungiau švyrurėlius dėl ne mirtinos priežasties ir lekiu ir visi traukitės iš kelio. O kas gaunasi, kai ir vieni, ir kiti skuba.

Erzelis

Erzelis portretas
Putki,putki....tramdykis....pyktis ir neapykanta -blogas draugas...atsipeikėk ,ir niekam nelinkėk blogo.Juk nežinai kaip ten buvo...?

Putkis

Putkis portretas
Tą snarglį siuntų vairuotoją tikrai kad reiktu kalt prie sienos, ir tegu sumoka milijonus eurų artimiesiems už pražudytą angelą sargą, toks jaunas ir toks simpatiškas a.a.pareigūnas. Tegu lengva jam būna tėviškės žemelė.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių