Paauglys apiplėštas apleistame „Trinyčių“ pastate

Klaipėdos miesto policijos pareigūnai bando aiškintis, kas ir kodėl trečiadienį vakare nuskriaudė 17-metį. Vaikinas neteko kuprinės su asmeniniais daiktais.

Apie incidentą policijai pranešė paauglio patėvis. Jis papasakojo, kad balandžio 19-ąją apie 21 val. jaunuolis Melnragėje sutiko tris vyresnius vaikinus, du iš jų jis pažinojo iš matymo. Visi keturi nuvažiavo į miesto centrą ir nuėjo į jau sugriauto „Trinyčių“ fabriko apleistą pastatą.

Kol kas neaišku, ką vaikinai ten ketino veikti, žinoma tik tiek, kad tarp jų kilo konfliktas.

Kivirčo metu paauglys buvo sumuštas iš jo buvo atimta kuprinė ir telefonas „Samsung“. Pažįstami grasino, kad užstatysią telefoną lombarde.

Netrukus jaunuolis jį atgavo, bet kuprinės atsiimti jam nepavyko. Joje buvo usb laidas, nešiojamas telefono kroviklis su akumuliatoriumi ir mokykliniai sąsiuviniai.

Skriaudikai, pasak nukentėjusiojo buvo išgėrę.

Vienas įtariamųjų gali būti apie 27 metų, kitas – galbūt 23-ejų, abu aukšto ūgio, policijai žinomi ir įtariamųjų vardai.

Šioje istorijoje dar yra daug neatsakytų klausimų. Vienas pagrindinių – ko sutemus jaunuoliai atėjo  į apleistą pastatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyventojui

Gyventojui portretas
Teritpja nera privati. Tai yra valstybine zeme isnuomota vystytojyi kuris nepriziuri terorijos. Parasykite info@upv.lt ir manau galesime pavystyti šitą klausimą

gyventojas

gyventojas portretas
naudojames garazu kuris yra salia pastato angos pro kuria patenka visi kas nori i ta teritorija.kreipiausi i savivaldybe kad ta anga uzdengtu taip kad niekas nepatektu pro ja. savivaldybes klierikai guzcioja peciais atseit nieko mes negalim padaryt nes privati teritorija. paraso koki menkaverti rasta, uzdeda savo parasa nieko verta ir kokiam laikui viskas pasimirsta. dabar kazka apvoge, kita karta gal vaziuos atpazint kokio zmogaus lavono. auuu savivaldybes tarnautojai, dirbkit bendruomenei.

n.

n. portretas
Gal miesto "galvos" pasakys, kodėl brangi žemė tapo piktžaizde?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių