Pajūryje nusikaltėliai stulbina įžūlumu

Savaitės viduryje suaktyvėjo vagys ir plėšikai. Kai kurių jų įžūlumas stulbina. Pastarųjų dienų įvykiai byloja apie tai, kad nuo nusikaltėlių įmanoma apsiginti. 

Trečiadienį po pietų namo grįžusi klaipėdietė pamatė ant savo 13-metės dukros veido mėlynes.

Paauglė papasakojo Gedminų gatvėje buvusi užpulta nepažįstamo vyro, kai dieną ėjo iš savo senelių namų. Nepažįstamasis pareikalavo jam atiduoti mobiliojo ryšio telefoną. Mergaitė atsisakė tai padaryti.

Nusikaltėlis supyko ir du kartus smogė vaikui į veidą. Paauglės nesutriko ir vožė jam atgal, todėl užpuolikas telefono negavo.

Soduose už Joniškės kapinių trečiadienį nepažįstamas vaikinas nepaprastai įžūliai apvogė 75 metų moterį.

Jis paprasčiausiai nuėmė nuo moters dviračio rankenos pensininkės rankinę ir pabėgo. Klaipėdietė neteko 737 eurų vertų daiktų.

Tą pačią dieną, apie 14 val., Taikos prospekte, vieno daugiabučio namo kieme smulkaus sudėjimo apie 25 metų vaikinas nuplėšė 76-erių klaipėdietei nuo kaklo auksinę grandinėlę su kryželiu.

Nukentėjusioji apibūdino nusikaltėlį, jis yra smulkaus kūno sudėjimo, vilkėjo juodomis sportinėmis kelnėmis su baltomis raidėmis, buvo užsimovęs juodą kepuraitę.

Dar gudresnis vagis atėjo į Vėžaičiuose gyvenančios moters namus ir pasiūlė pirkti benzininį pjūklą. 85 metų senolė susigundė nebrangiai parduodamu daiktu.

Atėjūnas paklausė moters, ar ji turi pinigų, šeimininkė suskubo, kad gali įsigyti pjūklą. Nusikaltėliui to ir tereikėjo. Jis stvėrė visus moters rankoje turėtus 360 eurų ir pabėgo.

Palangoje 19-metis vietos gyventojas nesitikėjo, kad bus nuskriaustas savo pažįstamų.

Vidurnaktį jis važiavo dviračiu kurorto centre, staiga prie jo pribėgo pažįstamas jaunuolis ir du kartus smogė kumščiu jam į galvą. Vaikinas nugriuvo.

Tuo metu kitas jo pažįstamas čiupo jo dviratį ir nuvažiavo. Dėl visų šių atvejų pradėti ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dig

Dig  portretas
O ka dare policija? Ogi budejo pliaze, kad zmones alaus neragautu, gaude studentus su marihuana ir skaiciavo kiek moteru per begius praeina...

Anonimas

Anonimas portretas
na jo senutė auksais apsikarsto ir eina į miestą grobis tokiems reikia daugiau saugotis patiems prie kiekvieno kampo policininko nėra

...

... portretas
Užjauskit: jūs poilsiaujat, o jiems dirbti reikia. :|
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių