Pajūryje toliau pluša vagys

Ilgapirščiai darbuojasi be laisvadienių. Šeštadienį vagišiai darbavosi ne tik Klaipėdoje, bet ir Palangoje. Pridarytus nuostolius nukentėjusieji vertina šimtais eurų.

Šeštadienį į uostamiesčio policijos pareigūnus kreipėsi 1963-aisiais gimęs vyras, kuris pranešė tos pačios dienos rytą pastebėjęs, jog iš jam priklausančio kemperio vagys pavogė dujinį pistoletą ir signalizaciją.

Į gyventojui priklausančio kemperio „Fiat Ducato“ vidų ilgapirščiai pateko sugadinę šoninių durelių spyną. Skaičiuojama, kad vyras patyrė nuostolių už 300 eurų.

Panaši vagystė šeštadienį įvykdyta ir Palangoje. Apie 11 val. kurorto policijos pareigūnams buvo pranešta, jog vagys į išdaužė automobilio „Mazda MX5“, stovėjusio Jūros tako gatvėje, priekinių durelių stiklą ir per jį patekę į automobilio saloną ilgapirščiai pavogė magnetolą „JVC“. Patirta žala įvertinta 500 eurų.

Dar viena moteris buvo apšvarinta kurorto paplūdimyje. Vidurdienį policijos pareigūnams buvo pranešta, jog šortų galinėje kišenėje nukentėjusioji pasigedo mobiliojo telefono „Sony Z2“, kurio vertė – 350 eurų.


Šiame straipsnyje: vagisvagysvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ape vagis

Ape vagis portretas
kiek pavogė 106 000? mažiau? Nu nesolidu kažkaip. Yra geru viruku, kurie ant "karto" gauna po 106 000 EUR, o palovyje ir 250 000 laiko, bet jie ne vagys jie mūsų tautos garbė, protas ir sažinė. Jie liberastų partija.

Aurimui

Aurimui portretas
Jau reikėtų žinoti, kad policijos nuovados po 17 valandos ir poilsio dienomis nedirba. Nakties metu nuovadose nėra nė vieno pareigūno, tad triukšmo niekas ir negirdėjo. Visą parą pareigūnus dar galima rasti policijos komisariate Kauno gatvėje.

Aurimas

Aurimas portretas
O kodėl tokiose vietose nėra stebėjimo kamerų.Jos tikrai sudrausmintų tokius įžūlius vagišius.Be to ,reikėtų ir policijos ekipažams nelaukti kol iškvies atsitikus nelaimei ,bet stengtis užbėgti už akių.Juk vagys yra nuspėjami.Nors...šiąnakt išgėrę dėdės plyšavo visą naktį ir policijos nuovada šalia,bet jiems matyt netrukdė...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių