Pakeliui iš baro ėjusią moterį nusikaltėliai apiplėšė ir pažemino

Šeštadienio naktį iš vieno uostamiesčio baro ėjusi jauna moteris buvo apiplėšta ir išvoliota išmatose.

Šeštadienio naktį iš vieno uostamiesčio baro ėjusi jauna moteris buvo apiplėšta ir išvoliota išmatose.

Savaitgalį į policiją kreipėsi 27 metų Alksnynės gatvės gyventoja. Ji pasiskundė, kad šeštadienį apie 2 val. nakties išėjusią iš baro „Medinava“ ją užpuolė nepažįstamieji.

Moteris teigė patyrusi smurtą, buvusi apiplėšta ir išvoliota išmatose. Nukentėjusiosios teigimu, ji patyrė 1,2 tūkst. litų žalą.

Sumuštą galvą klaipėdietė gydosi ambulatoriškai.

Ką mažą vaiką turinti moteris naktį veikė gatvėje bei kitas įvykio aplinkybes aiškinsis 2-ojo policijos komisariato pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JO

JO portretas
Gal išaiškės, kad čia Jonavos varijantas ?

prekijas

prekijas portretas
Kol yra paklausa, bus ir pasiūla. Kol mieste naktimis slampinės apgirtusių zombių atvipusiomis kišenėmis, tol bus ir tų besmegenių, kuriems reikalingas tų kišenių turinys. Čia ne teorema - čia aksioma. O prie kiekvieno girtuoklio po policininką pastatyti niekada neatsiras galimybių. Juk jeigu šlitinėjančių nebūtų, tai besmageniai nebeturėdami darbo tuščiai gatvėje tikrai nesėdėtų. Gal komentaras šiai situacijai ir žiaurus, bet ar tai ne tiesa?

w

w portretas
ko cia smerkiat moteri,netoli gyvena,galvojo pareis.bjauri vieta,prie mabelos visa nakti trainiojasi pacukai,lombardas naktinis,nereik nei nakties,vakare jau nejauku,o suns sudu,pilna kaip lapu,gerai kad tik tiek.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių