Pakeliui į Palangą – skrydis nuo kelio

Ankstų penktadienio rytą automobilio nesuvaldęs „Audi 100“ vairuotojas atsidūrė griovyje. Avarija užfiksuota 7 val. 07 minutės.

Ankstų penktadienio rytą automobilio nesuvaldęs „Audi 100“ vairuotojas atsidūrė griovyje. Avarija užfiksuota 7 val. 07 minutės.

Bendruoju pagalbos telefonu vairuotojas pranešė, kad pateko į avariją, bet sužalojimų nepatyrė. Policija buvo informuota, kad automobilio savininkas niekam žalos nepadarė, tik aplaužė pakelės krūmus.

Tačiau važiavusieji Palangos link stebėjosi kaip šis vairuotojas iš viso liko gyvas. Apžiūrėjus mašinos ratų paliktas vėžes, matyti, kad automobilis skriejo grioviu, tada, nepataikęs į kelią, nėrė į krūmus. Nuo smūgio automobilis liko visiškai suknežintas. Skilo ir nemažo beržo kamienas.

Ar vairuotojas buvo blaivus, niekas nesiaiškino.

„Tokiais atvejais tik pranešama apie incidentą. Net policijos pareigūnai ne visuomet vyksta į įvykio vietą“, – aiškino Klaipėdos kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis.

Tačiau neatmetama, kad avarijos priežastimi galėjo būti tirštas rūkas, penktadienio rytą vyravęs visoje Vakarų Lietuvoje.

Automobilis įdienojus buvo ištrauktas iš griovio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo migla kalta

Nu jo migla kalta portretas
Nešnekėkit nesąmonių!!!As penktadienio rytą 7val 50 min kaip tik buvau toj vietoj ir mačiau ta masina ir prie jų dar buvo privažiave kažkokie du vyrukai. Jokio rūko nebuvo !!!!!! Gražiausias kelias nuo pat Klaipedos iki Palangos buvo. Sakau,jokio rūko. Ka čia nusišnekat !!!!

vairuotojas is audi

vairuotojas is audi portretas
Alkoholio nebuvo.tik rukas.nepirkit devetu padangu jos kartais sprogsta pasekmes nuotraukose
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių