Palangiškis žadėjo griebtis ginklo

Palangos savivaldybės Juridinio ir personalo skyriaus valdininkai ne juokais išsigando porą metų juos terorizuojančio vyro ir pasiskundė policijai.

Palangos savivaldybės Juridinio ir personalo skyriaus valdininkai ne juokais išsigando porą metų juos terorizuojančio vyro ir pasiskundė policijai.

Nuo 2013 metų 69-erių palangiškis nuolat lankosi savivaldybėje ir grasina minėto skyriaus darbuotojams susidorojimu.

Vyras ne kartą yra minėjęs, kad čia pasielgs kaip A.Breivikas Norvegijoje, pasirinktinai šaudys labiausiai nusipelniusius mirties.

Tokį skundą policijai parašę Palangos savivaldybės darbuotojai tikisi, jog bus apginti nuo psichologinio smurto, o kai kurie visiškai realiai buvo patikėję, kad pagyvenęs vyras gali griebtis ginklo.

Palangiškis yra nepatenkintas sprendimu negrąžinti natūra jam priklausančios nuosavybės – Antano Mončiaus muziejaus pastato.

Toks sprendimas buvo priimtas todėl, kad statinys yra įtrauktas į neprivatizuotinų bei negrąžintinų pastatų sąrašą.

Statinys buvo įvertintas ir žmogui pasiūlyta kompensacija pinigais. Ji sudaro 1,2 mln. litų. Tačiau palangiškis pinigų nenori, jis vis dar reikalauja grąžinti namą.

Juridinio ir personalo skyriaus vadovas Petras Kaminskas tikino, kad ilgiau kęsti šių išpuolių darbuotojai nenorėjo ir nusprendė kreiptis į policiją.

Skyriaus vedėjo pavaduotojas Vytautas Korsakas teigė, jog pats neišsigando gąsdinimų, tačiau kai kurie darbuotojai baiminosi, kad palangiškis nesigriebtų drastiškų veiksmų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių