Panika mieste – vaikus vilioja iškrypėlis

Šiaurinės miesto dalies gyventojai sunerimę dėl trečiadienio popietę pasklidusio nerimastingo pranešimo. Esą prie Kretingos gatvės 49 namo pastebėtas vyriškis, kalbinęs svetimus vaikus sėstis į jo automobilį.

Incidentas, pasak vienos mamų, užfiksuotas apie 15 val. Žinoma tik tiek, jog vyrukas kieme stoviniavo tuomet, kai aikštelėje dar žaidė vaikai, o vyresnieji tuo metu dar tik ėjo iš mokyklos.

Esą tamsios spalvos automobilyje "VW Golf" sėdintis vyriškis kalbino pro šalį einančius vaikus ir kvietė sėstis į automobilį.

Vyras neva aiškino, jog parveš nepilnamečius pas mamą. Jiems nesutikus, vyras primygtinai reikalavo, kad vaikai sėstųsi į jo automobilį.

Žinutės apie tokį nutikimą mikliai ėmė sklisti internete, tarp socialinių tinklų vartotojų. Mamos taip mėgino perspėti viena kitą, jog jų vaikams gali grėsti pavojus.

Viena gyventojų apie 22 val. paskambino policijai. Netrukus policijos budėtojai sulaukė kito pranešimo.

"Visi pranešimai buvo anonimiški. Kol kas sunku pasakyti, kiek jie yra tikroviški, ar čia vaikų fantazijos, ar išties kai kas kalbina vaikus nežinia dėl kokių kėslų? Yra buvę panašių pranešimų, tačiau senokai", – tikino Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus viršininkas Virginijus Zubauskas.

Policijos pareigūnai žada aiškinti situaciją ir patikrinti ne tik minėtą daugiabučių kiemą, bet ir visą kvartalą.

Kol nėra aišku, ar nuogąstavimai turi pagrindo, pareigūnai pritaria tam, jog tėvai turėtų pasikalbėti su vaikais ir perspėti nebendrauti su nepažįstamais vyriškiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Plūgas

Plūgas portretas
Policijai tai galimai nerūpi. Kabinetiniai i gatve neina,burbulai patruliuoja po iskvietimus ir tai beveik vien moterys taip kad gaudyti ta iškrypeli nera kam. Kai gyventojai sulaikys ta iškrypelį policija laurus paims, o sujudės įvykus dideliai bėdai ir tai tiesa.

89

89 portretas
Tėvams visų pirma kalbėti reikia su savo vaikais, kad nevaikščiotų skersgatviais ir nesiveltų į kontaktą su nepažįstamais. O tos vištytės su selfiams naudojamais telefonais, lai kitą kartą panaudoja kamerą naudingiems tikslams.

panikam ieste

panikam ieste portretas
fotografuokit kita karta, vistos.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių