Parke siautėjusį peiliu ginkluotą plėšiką padėjo sulaikyti laipynių instruktoriai

Ketvirtadienį iš ryto laipynių parko darbuotojai padėjo policininkams sulaikyti uostamiesčio Poilsio parke pagyvenusią moterį apiplėšusį vyrą.

Po praėjusią savaitę įvykdyto brutalaus apiplėšimo, parke dirbantys jaunuoliai ėmėsi stebėti čia dviračiais atvažiuojančius vyrus. Jie pastebėjo žmogų, kurio požymiai atitiko nukentėjusiosios apibūdinto užpuoliko išvaizdą.

Trečiadienį laipynių parko darbuotojai bandė sulaikyti šį kasdien į parką aukų tykoti atvažiuojantį vyrą. Policininkams buvo pranešta apie jo pasirodymą. Kol pareigūnai atvyko, įtariamasis dingo.

Vyras į parką atmynė ir ketvirtadienio ryte. Vaikinai nusprendė patys bandyti sulaikyti įtariamąjį. Jie nuvertė vyrą nuo dviračio ir iškvietė policininkus. Įtariamasis suprato, kad bus sučiuptas ir išsitraukė peilį ir švaistydamasis juo pabėgo Herkaus Manto gatve.

Policininkai atvyko po kelių minučių, bet tariamasis jau buvo dingęs. Vaikinai sėdo į pareigūnų automobilį ir išvažiavo jo ieškoti. Netrukus ieškomasis pastebėtas Herkaus Manto gatvėje ir buvo suimtas.

Esama duomenų, kad šis vyras yra ne kartą kalėjęs ir neseniai išėjęs iš įkalinimo įstaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egle

Egle portretas
Šaunuoliai vaikinai! Gerai, kad neliko abejingi, pagaliau tas senis sučiuptas!

Zaras

Zaras portretas
Reikejo reikejo uzmest per krame.

Ratonui

Ratonui portretas
Tai kodėl gi tu, niekše, nelaukei parke ir neatvanojai? Ko dabar rašinėji? Tave patį reikia atvanoti.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių