Dar vienas išpuolis Klaipėdos parke: vėl užpulta moteris

Poilsio parke dar viena moteris patyrė nepažįstamo vyro išpuolį. Tai jau antras toks įvykis per kelias pastarąsias dienas, tad policijos pareigūnai ketina imtis labai rimtų veiksmų ieškant vieno ar kelių nusikaltėlių.

Vakar moteris buvo užpulta prieš vidurdienį. Tai atsitiko parko take, arčiau geležinkelio bėgių.

Nukentėjusioji buvo nusiteikusi pajudėti gryname ore, tad vilkėjo sportiniais rūbais ir turėjo tik telefoną. Pinigų ar kitų vertingų daiktų ji nebuvo pasiėmusi.

Staiga prie jos pribėgo nepažįstamas vyras, smogė į veidą ir pargriovė ant žemės.

Kaip būtų viskas pasibaigę, dar nežinia, nes tuo metu netoliese pasirodė du jauni praeiviai. Jie išgąsdino užpuoliką ir šis paspruko.

Netrukus nuo patirto streso gerai neatsigavusi nukentėjusioji sutiko moterį su vaikais ir vyrą, stumiantį vežimėlį.

"Mes pamatėme apie 40 metų moterį, kurios veidas buvo raudonas nuo smūgio, o nugara aplipusi pušų spygliais. Ji labai jaudinosi ir skubėjo mus įspėti, kad neitume taku, kuriame ji buvo užpulta. Patarėme jai kuo greičiau kviesti policiją. Ji minėjo, kad užpuolikas yra praplikęs", – pasakojo nukentėjusiąją sutikusi klaipėdietė.

Šis faktas privertė policininkus labai rimtai sunerimti.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei skyriaus pareigūnai tiria šeštadienio išpuolį prieš moterį pėsčiųjų take miškingoje vietoje netoli Šarlotės gatvės.

Tai yra tas pats Poilsio parkas už kelių kilometrų nuo vakarykščio užpuolimo vietos.

Tąkart užpuolikas taip pat sumušė moterį, bet nereikalavo atiduoti vertingus daiktus. Veikiausiai jis tik pasiėmė nukentėjusiosios pamestą telefoną.

Pareigūnai ketina sulyginti abiejų nukentėjusiųjų pasakojimą ir išsiaiškinti, ar abiem atvejais galėjo veikti tas pats asmuo.

Pirmadienį vakare pareigūnai išplatino šeštadienį moterį užpuolusio vyro fotorobotą, tačiau vėliau paprašė jo neskelbti, nes gali būti, kad atvaizdas netikslus.

Kol kas moterims po vieną vaikštinėti Poilsio parke nesaugu. Pamačiusieji įtartinai besielgiantį vyrą raginami nedelsiant pranešti policijai bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Todėl

Todėl portretas
Kad jauni vyrai teisti n kartų laisvėje. Valstybė Taupo Gyventojų SĄSKAITA. MADE IN LITHUANIA.

Rapolas

Rapolas  portretas
Panašus žmogus, atrodo benamis, dažnai lankosi Maximoje (trinasi prie taromato). Adresu – Malūnininkų g. 18, Klaipėda 92262. Tai nestebina, nes šalia yra ir nakvynės namai. Manau, kad policija daugiau naudingos informacijos galėtų gauti nuvykusi į minėtą parduotuvę ir pabendrausi su ten dirbančiais žmonėmis (pvz. apsaugos darbuotojais). Jie jį tikrai turėtų atpažinti, nes šis nuolatos drumsčia ramybę. Įtarimus sustiprina ir tai, kad neseniai netoli minimos parduoduvės (Klaipėdos poilsio parko teritorijoje) buvo įvykdytas antras užpuolimas. Dusinta jauna mergina.

Arnis

Arnis portretas
Teisingai sakot žmogus atvažiaves į šventę ir pastatęs automobilį nelestinoj vietoj iš karto mato o čia jau du metai nesuprantą ka daryti
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių