Pasieniečiai rado ir kontrabandinių cigarečių, ir nelegalaus alkoholio

  • Teksto dydis:

Kelyje Kretinga – Gargždai sustabdę ir patikrinę klaipėdiečio automobilį pasieniečiai jame aptiko kontrabandinių cigarečių ir, įtariama, naminės degtinės.

Ketvirtadienį VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai Klaipėdos rajone, kelyje Kretinga – Gargždai, patikrinti sustabdė automobilį „Renault Laguna“ lietuviškais numeriais. Jį vairavo 65-erių Klaipėdos gyventojas. Pasieniečiai „Renault Laguna“ salone bei bagažinėje aptiko 200 pakelių cigarečių „Fest“, pažymėtų baltarusiškais akcizo mokesčio ženklais.

Taip pat rasta apie 4 litrus skaidraus skysčio, skleidžiančio naminės degtinės kvapą.

Dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo pažeidžiant nustatytą tvarką klaipėdiečiui VSAT pareigūnai pradėjo administracinės bylos teiseną. Už šį pažeidimą jam gresia bauda nuo 1500 iki 4300 eurų. „Renault Laguna“ ir kontrabandinės cigaretės saugomos Pakrančių apsaugos rinktinėje.

Uostamiesčio gyventoją dėl nelegalaus alkoholio  baus Klaipėdos policijos pareigūnai, kuriems pasieniečiai perdavė šį vairuotoją ir naminės degtinės kvapą skleidžiantį skystį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Ne tik nosi krapsto , bet ir pimpi smauko ir zole ruko !!! Ir koki bejegi zmogeli tampo nes i rimtus nusikaltelius neikimba SKYSTABAUZDZIAI APIMYZE mienteliai

įdomu

įdomu portretas
Įdomu , o kuom užsiėmusi rajono polucija, kad pasieniečiai gargžduos gaudo kontrabandininkus???nosį krapštom.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių