Iš pataisos namų grįžęs 18-metis vėl ėmėsi vagysčių

  • Teksto dydis:

Nuo sausio 10 iki 11 d. 6 val. iš fermos teritorijos, esančios Šilutės rajone, Saugų seniūnijoje, Vilkyčių miestelyje, buvo pavogtas traktorius „NEW HOLLAND TL100“ kartu su prie jo pritvirtintu pašarų dalintuvu.

Sausio 11 d. apie 3.08 val. traktorių pavogęs, pirminiais duomenimis neblaivus 18-metis, Šilutės rajone, Saugų seniūnijoje, Laukupių kaime, važiuodamas atsitrenkė į namo tvorą, ją išlaužė, o po to dar atsitrenkė ir į namą. Vaikinas iš įvykio vietos pasišalino. Tačiau operatyviai sureagavę pareigūnai, nusikaltėlį sulaikė. Nustatyta, kad tai Vilkyčių kaimo gyventojas, gimęs 1999 m.

Sulaikytasis pareigūnams jau žinomas.

Asmuo 2016 m. buvo keturis kartus teistas už vagystes. Iš Vilkyčių kaimo parduotuvių vaikinas vogdavo maisto produktus, alkoholį ir cigaretes. 2017 m. rugsėjo mėnesį įvykdė ir motorolerio vagystę. Vaikinas nusikaltimus įvykdydavo būdamas neblaivus ir padedamas bendrininkų.

Už padarytus nusikaltimus vaikinas buvo nuteistas laisvės atėmimu 4 mėnesiams. 2017 m. gruodžio 1 d. iš nepilnamečių tardymo izoliatoriaus  –pataisos namų paleistas į laisvę.

Traktorių pavogusiam vaikinui gresia baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tai va ko išmoko atsėdėjęs bausme nuo smulkių vagysčių iki stambesnių čiupo traktorių pažanga tik į kokią pusę

Irena

Irena portretas
4 kartai ir turi buti pripazintas recidivistu.Nera ko cackintis! Tegu sedi kalejime ir nesimaiso bendruomenei.

kalta

kalta portretas
savivaldybe ir turejo pasirupinti vaikiu duoti pradziai ismoka darba o ne ateiviais rupintis nes tai ju pareiga tai ka noret is elitiniu runkeliu?....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių