Patruliams ir vėl įkliuvo pastatų terliotojas

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnų pagalbos gyventojams dažniausiai reikėjo dėl naktimis keliamo triukšmo, šeimyninių nesutarimų, smurto artimoje aplinkoje bei Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Patruliai gavo 371 iškvietimą dėl įvairių teisėtvarkos pažeidimų ir nusikaltimų, sulaikė 94 asmenis (7 - dėl vagysčių, 61 - dėl viešosios tvarkos pažeidimo, 10 – dėl smurto namuose, 3 – dėl kvaišalų vartojimo ir t. t.), nubaudė 24 kelių eismo taisyklių pažeidėjus.

Sekmadienį anksti ryte gautas pranešimas, kad uostamiestyje ant Taikos prospekto 81 pastato stogelio užsilipę vaikinai kažką rašo purškiamais dažais. Skubiai nuvykę patruliai dėl šio įvykio sulaikė du gerai pažįstamus klaipėdiečius – 1988 metais gimusį už pastatų niokojimus jau teistą Naikupės gatvės gyventoją Gintarą, savo terliones pasirašinėjantį „Ginov“ slapyvardžiu, bei 1997 metais gimusį Nidos gatvės gyventoją.

Pas šiuos vaikinus policijos pareigūnai aptiko net 19 aerozolinių dažų balionėlių. Pastato siena jau buvo „papuošta“ milžinišku užrašu „TEKTCF“.

Klaipėdos miesto 2 – ajame policijos komisariate abu „dailininkai“ buvo apklausti ir uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ieškoti

Ieškoti portretas
Ahuenas spotas, aišku galėjo kažką mandresne nupiešt tas ginovas, juk jo tagai visoi klaipėdoi egzistuoja.

ot

ot portretas
Nagus tokiem nukapot...

Manau

Manau portretas
klausima spresti is esmes :veikia didele teplioriu mafija, ja reikia likviduoti, priemoniu yra, ne 27 namai nuteplioti o maziausiai 10 kartu daugiau, bet niekam tai nerupi,jei drista rodyti pirsta !!!! JIE GALINGI NEIVEIKIAMI .PALIEKA SAVO INICIALUS NIEKO NEBIJO .
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių