Pėsčiųjų perėjoje sunkiai sužalota moteris

Ketvirtadienį judrioje Klaipėdos gatvėje, pėsčiųjų perėjoje, sužalota garbaus amžiaus moteris.

Apie eismo nelaimę pranešta 11.40 val. Statybininkų pr. ties 14 namu per šviesoforu nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusią moterį partrenkė sunkiai sužalojo 60-mečio vyro vairuojamas automobilis.

Greitosios medicinos pagalbos ekipažas skubiai išgabeno 72 metų nukentėjusiąją į ligoninę. Jai diagnozuota politrauma. Moteris gydoma Ortopedijos-traumatologijos skyriuje.

Vairuotojas buvo blaivus.

Kelių policijos pareigūnai aiškinasi nelaimės priežastis. Jau dabar aišku, kad vairuotojui pritrūko atidumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
As nesuprantu kaip dienos metu nemato zmoniu einanciu per pereja. Pries pereja prisistabdyti visada reikia! Atimti teises visam laikui kol nesuluosino dar kitu zmoniu gyvenimus. Vaziavau pro sali vaizdas buvo baisus, kraujo klanas. Akyse ir dabar stovi tas vaizdas.

egle

egle portretas
Statybininkų pr. pristatyta automobilių pirmoje juostoje ir pėsčiųjų ten visai nesimato, visada pristabdau ten, nes nežinai kada iš pirmos juostos kas išeis, gal vaikas išbėgs. Bet kiek matau, kiti važiuoja ir dzin jiems tos perėjos...

deinis

deinis portretas
Ką daryti su tais pėsčiaisiais ,kurie nepraleidžia autobusų ,nors autobusas prie pat perėjos ,butinai lips į perėją o autobusas ant stabdžių o tada vairuotojas kaltas ,kol niekas nemokins kaip elktis gatvėje ,tol vieni kitus traiškisime
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių