Pėsčiųjų perėjose sužaloti du žmonės

Antradienį apie 21 val. Taikos prospekte ties prekybos centru „Žardė“ per šviesoforu reguliuojamą pėsčiųjų perėją link parduotuvės ėjo 59-erių moteris. Ją kliudė ir sunkiai sužalojo „Alfa Romeo“.

Vairuotojas eismo įvykio metu buvo blaivus.

Kol kas policijos pareigūnai neturi patikimų duomenų, ar moteris paisė šviesoforo signalo. Mat įvykio liudininkai šias aplinkybes nurodo nevienodai.

Nukentėjusioji patyrė politraumą.

Mačiusius šią avariją prašoma susisiekti su eismo įvykį tiriančia tyrėja Aina Skromaniene tel. 870061068.

Trečiadienį 12.50 val. Herkaus Manto gatvėje, pėsčiųjų perėjoje ties Lietuvininkų aikšte keleivinis devinto maršruto mikroautobusas partrenkė vyrą.

Pasak įvykį mačiusių žmonių, nukentėjusysis buvo nublokštas mikroautobuso šoninio matymo veidrodžiu. Žmogus dar tik žadėjo žengti į gatvę.

Sužeistas vyras medikų nugabentas į ligoninę.

Mikroautobuso vairuotojas buvo blaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to ponia

to ponia portretas
ponia tikrai laksto, ypac pensininkai su rementais lazdom ir prieky stumemais rateliais bei yvairiais ramstais. SITIE BEGA NET NEPASTEBESI :))) P.S. nereiketu vairuojant galvoti ne apie eisma , tada matysime realu vaizda gatveje, kad tie neva lakstantys pensininkai , naturoje vos speja pereiti gatve , nes sviesoforai per trumpai pesciajam dega zalia spalva. , va tau ir laksto.

Ponia

Ponia portretas
Niekada nesakyk niekada,o ypac pensininkai,bega net neatsisuke ,laksto kaip butu jiems kur belakstyt

Rima

Rima portretas
Zardej baveik visi eina per raudona.Ipatyngai pensininkai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių