Plėšikai pensininkę vilko žeme judrioje Klaipėdos gatvėje

Pagrindinėje uostamiesčio gatvėje nesaugu net ryte, kai daugybė žmonių skuba į darbą.

Ketvirtadienį, apie 8 val., Klaipėdoje, Taikos prospekte, ties trečiaja poliklinika žmonių vadinamu sveikatos centru 85 metų moterį iš už nugaros pavijo du vaikinai.

Kažkuris jų čiupo moters ant peties neštą rankinę. Pensininkė nepasimetė ir rankinės nepaleido.

Tempdami grobį plėšikai nepaisė, kad pagyvenusi moteris nugriuvo ir tempė ją kartu su rankine. Galiausiai jie išsigando, kad bus pastebėti aplinkinių ir pabėgo.

Apie įvykį buvo pranešta policijai, tačiau apie jos patirtą sveikatos sutrikdymą policijai nepranešta. Moteris paminėjo tik tiek, kad nusikaltėliai, tempdami ją sugadino rankinę.

Pradėtas tyrimas dėl plėšimo. Panašu, kad nukentėjusioji neįsiminė, kaip atrodė užpuolikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pamenu, kaip mano senelis kadaise pasakojo apie gyvenimą Amerikoje dar prieš pirmą pasaulinį. Kažkoks nigeris bandė irgi panašiai apiplėšti žmogų, bet pakliuvo. Kai atvažiavo policija, rado jį jau kybantį ant stulpo..... linčo teismas. Bet lietuviai tiesiog yra per bailūs tam. Todėl juos ir dulkina kas tik netingi.

išties

išties  portretas
jei žmones būtų ryžtingesni, mieste visi saugiau jaustumėmes. Pamatai vakare ar naktį įtartinus asmenis, praneškite policijai. Prie parduotuvių senukus valkatos reketuoja, savaitgaliais užpuldinėjami žmonės vakarais.

Moteris

Moteris portretas
Jei nors vieną plėśiką pagavo...tai pagaus ir kitą. Jaunystej man buvo nutikusi panasi situacija. Vakare Simonaity.gt. pamačiau link manęs atbegančius vaikinus...tamsoj veidų nemačiau.. .Nuojauta pasitvirtino, iš už nugaros mėgino nuplėšt rankinę. Streso būsenoj pradėjau šaukt ir jie paleido rankinę o aš parvirtau ang žemes...suplėšytos kojines. Skubėjau namo ir net nepamaniau kreiptis į policiją nes neapvoge. Buvau per jauna nežinojau.. o ši moteris pranešė dėl pasikesinimo. Ir turi būt ieškomi jaunuoliai nes jie gali užpulti ir kitus....PRITARIU KAD VISUOMENE aplinkiniai turi būt neabejingi, mano atveju nė vienas neatbėgo ir neatidare lango...Viešumas visad atgraso !
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių