Uostamiestyje – įžūlus apiplėšimas, policija ieško įtariamojo

Rumpiškės gatvėje vaikinas apiplėšė 59 metų moterį. Klaipėdietė neteko savo rankinės. Vėliau ši rasta, bet piniginėje nebebuvo pinigų.

Incidentas įvyko ketvirtadienį apie 22 val. Moteris ėjo Rumpiškės gatve, kai iš nugaros pribėgęs vaikinas griebė jos rankinę.

Klaipėdietė taip lengvai neatidavė savo turto. Moteris bandė priešintis, tačiau užpuolikas neatlyžo. Moteris pargriuvo ant žemės. Vaikinas atėmė rankinę ir pabėgo.

Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai. Apie 22.30 val. moters rankinė buvo rasta. Piniginėje nebuvo 54 eurų. Pradėtas tyrimas dėl plėšimo. Užpuolikas ieškomas.

Penktadienį nuo vagių nukentėjo 29-erių metų moteris. Apie 9 val. ji prie bankomato Gargžduose, Klaipėdos gatvėje, pasidėjo dėklą su fotoaparatu ir objektyvu.

Išsiėmusi pinigus, gargždiškė nuėjo, o daiktus paliko. Grįžusi moteris savo turto neberado. Nukentėjusioji žalą įvertino 1 tūkst. 360 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Nieko nuostabaus, 10k. ir daugiau teisti jauni vyrai Laisvėje. US tokie po 3karto nuo 20m. iki .......... Lietuvoje gyvenimas GERĖJA.

L.

L.  portretas
Lizdas yra rumpiskes 7.. 305.

Nieko naujo

Nieko naujo portretas
Degradų, narkomanų, alkašų pasipinigavimo plotai Rumpiškės, Ryšininkų gatvės, visiems tai žinoma, ne pirma kartą apiplėšia, tačiau niekam tas nerūpi. Matomai laukiama kol ne tik apiplėš, bet ir užmuš. Policija galėtų dažniau užsukt į tas gatves.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių