Pliaže – iškrypėlių medžioklė

Nuogas moteris paplūdimyje stebintys iškrypėliai taip suįžūlėjo, kad prarado baimės jausmą. Aistras jie tenkina ir prie pat tako, kur eina daug žmonių, ir išlindę iš kopų į pliažą. Saugios nesijaučiančios moterys ėmėsi pačios medžioti iškrypėlius. Kovą su vadinamaisiais pimpaliniais pradėjo ir gelbėtojai.

Pasuko krūmų link

Pirmosios Melnragės moterų paplūdimyje laiką leidusios trys 20–22 metų merginos susidūrė su savo aistrą tenkinančiu vyru.

Kompanija į pliažą atėjo po pietų. Kadangi diena nebuvo labai šilta, merginos norėjo įsikurti kopose.

Eidamos mediniu taku, jos pamatė priešais ateinantį vyrą, kuris pasuko krūmų link.

"Iš pradžių į jį nekreipėme dėmesio. Tačiau priėjusios arčiau pamatėme, kad vyras stovi prie takelio ir, nusimovęs kelnes, nesislėpdamas malonina save. Buvome "apšalusios". Negalėjau patikėti, kad vyras taip elgiasi prie pat tako, kur praeina daug žmonių. Visiškai be gėdos jausmo. Sparčiu žingsniu praėjome pro jį", – pasakojo klaipėdietė.

Kopose įsikūrusi kompanija mėgavosi saulės voniomis, smagiai leido laiką, kai vėl pamatė pakrūmėmis ateinantį tą patį vyrą. Jis buvo nusimovęs kelnes.

"Visos pašokome nuo pledo. Buvo tikrai labai nejauku", – tvirtino mergina.

Spruko be kelnių

Praėjus porai minučių, klaipėdietė sumanė pasiruošti telefoną, kad galėtų nufilmuoti iškrypėlį, jei šis dar pasirodytų. Ilgai laukti nereikėjo. Vyras vėl grįžo prie merginų kompanijos.

Jis stovėjo už mūsų ir smaginosi. Tada tikrai supykau. Pasiėmiau telefoną ir pradėjau filmuoti.

"Jis stovėjo už mūsų ir smaginosi. Tada tikrai supykau. Pasiėmiau telefoną ir pradėjau filmuoti. Viena draugių nubėgo pakviesti ne taip toli buvusių vaikinų, kad padėtų, jei kas nutiktų", – kalbėjo mergina.

Paklausta, ar nebijojo filmuoti vyro, klaipėdietė atsakė: "Tuo momentu jokios baimės nebuvo. Gal dėl to, jog buvau su draugėmis. Po šio įvykio viena į kopas degintis tikrai negrįžčiau."

Drąsi mergina įsidėmėjo, kaip atrodė iškrypėlis. Moterų paplūdimio kopose aistras tenkinęs vyras – apie 50 metų, vidutinio kūno sudėjimo, apie 170–175 centimetrų ūgio.

Plaukų spalvos klaipėdietė negalėjo įvardyti, nes iškrypėlis buvo užsimaukšlinęs kepurę.

Mergina atkreipė dėmesį, kad vyras vilkėjo smėlio spalvos rūbus.

Klaipėdietė spėjo, kad tokie pasirinkti neatsitiktinai – jis siekė susilieti su aplinka.

"Buvo bailus. Pamatęs, kad filmuoju, prašė to nedaryti, ir greitai spruko, net kelnių neužsimovė. Į pagalbą atbėgus vaikinui, iškrypėlio jau nebebuvo", – teigė klaipėdietė.

Įsigeidė didesnės auditorijos

Pirmosios Melnragės moterų paplūdimys yra būtent tas, kur dažniausiai lankosi ekshibicionistai.

Būtent iš jo lankytojų gelbėtojai sulaukia daugiausia pranešimų apie krūmuose tupinčius ir savo aistras tenkinančius vyrus.

Iškrypėlius moterys ne kartą yra pastebėjusios ir kopose, prie tako.

Kai kurie stebina savo drąsa. Prieš kelerius metus šio paplūdimio lankytojos buvo šokiruotos, kai nuogas vyras išėjo iš kopų į patį paplūdimį ir atvirai masturbavosi.

Vyras ant galvos buvo užsidėjęs džinsinę skrybėlaitę, o rankoje laikė vieno prekybos centro maišelį, kur veikiausiai buvo rūbai.

Moterys pasakojo, kad ekshibicionistas buvo gana jauno amžiaus – apie 30 metų.

Lankytojoms pradėjus šaukti ir traukti mobiliojo ryšio telefonus, vyras spruko.

Kai kurie ekshibicionistai visiškai nesibaimindami prieina labai arti moterų, kurios paprastai čia saulės voniomis mėgaujasi nuogos, taip joms įvarydami baimę ir šoką.

Viena klaipėdietė pasakojo, kad jau daug metų atsisako saulės vonių kopose. Kojos ten moteris nekelia po akistatos su "pimpaliniu".

"Deginausi ir pajutau, kad aptemo. Pamaniau, kad debesis užstojo saulę. Atsimerkusi pamačiau, kad visai šalia stovi nuogas vyras ir tenkina save. Pradėjau šaukti, o jis ramiausiai paklausė, gal norėčiau paliesti jo pasididžiavimą. Susirinkau daiktus ir sprukau", – prisiminė klaipėdietė.

Lindėjo po išviete

Pasak biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus pavaduotojo Aleksandro Siakki, nieko nuostabaus, kad iš Pirmosios Melnragės moterų pliažo sulaukiama daugiausia pranešimų apie ekshibicionistus.

Antroje vietoje pagal pranešimus apie iškrypėlius yra Smiltynės moterų paplūdimys.

Šioje poilsio zonoje nuo sovietmečio kasmet gąsdina nelaimėliai, stebintys ar net filmuojantys viešuosiuose tualetuose gamtinius reikalus atliekančias moteris.

Prieš kelerius metus viename tokių tualetų kažkoks vyras buvo sumontavęs kelias vaizdo kameras.

Žmonės bandė jį vytis, bet sučiupti nepavyko.

Kitas po tupykla lindėjęs vyras buvo pagautas ir nubaustas.

Mažiausiai nusiskundimų apie iškrypėlius pasiekia iš Antrosios Melnragės moterų paplūdimio.

Jis sunkiau pasiekiamas ir yra visai šalia bendrojo paplūdimio, kur nuolat gausu žmonių.

Puolė pagaliu ir dujomis

Biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktorius Virginijus Urbonas įsitikinęs, kad nuogas moteris kopose stebi ir savo aistrą tenkina vis tie patys vyrai.

"Kontingentas yra tas pats. Mažai besikeičiantis. Realiai tie žmonės yra tarp mūsų. Net nepasakytume, kad gali taip elgtis. Jie labai padoriai apsirengę", – tvirtino vadovas.

Su iškrypėliu susidūrusioms moterims patariama jo nefilmuoti ir nefotografuoti, o pranešti gelbėtojams, policijai ar bendruoju pagalbos telefonu.

"Priešingu atveju moterys rizikuoja savo sveikata. Nežinia, kokią reakciją gali iššaukti tokie veiksmai. Turime visai nesenų pavyzdžių", – sakė Klaipėdos miesto policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus 2-ojo poskyrio viršininkas Albinas Misevičius.

Vienai poilsiautojai vyro filmavimas Smiltynės moterų paplūdimyje baigėsi sužalojimais.

Incidentas įvyko dar gegužę. Pliaže buvo kelios moterys. 52 metų klaipėdietė apsinuoginusi deginosi kopose. Ji klausėsi muzikos, tad naudojosi ausinėmis.

Moteris pajuto šurmulį aplink save. Išsiėmė ausinių kištukus ir apsižvalgė. Tiesiai prieš ją stovėjo nepažįstamas vyras. Moteris pašoko, stvėrė telefoną ir ėmė filmuoti nepažįstamąjį.

Vyrą toks poelgis įsiutino, jis puolė mušti moterį. Metė į ją pagalį, purtė rankomis, tampė už plaukų, purškė į krūtinę ašarinių dujų.

Sumušė dar vieną moterį

Tą kartą nuo šio žmogaus nukentėjo dar dvi moterys, bandžiusios apginti užpultąją.

Vyras reikalavo jo nefilmuoti ir ištrinti jau įrašytą vaizdą.

Kaip spėjama, tas pats vyras Smiltynės moterų paplūdimyje vieną lankytoją užpuolė ir prieš dvi savaites. 30-metė taip pat laiką leido kopose.

Staiga poilsiautoja išvydo greitai ateinantį barzdotą žmogų. Pribėgęs jis pradėjo spardyti moterį. Po to papurškė dujų į akis ir paspruko.

Poilsiautojai medikai diagnozavo cheminį akių nudegimą.

Tiek gegužę, tiek prieš dvi savaites smurtavusių vyrų apibūdinimas atitinka. Panašus ir užpuolimo braižas.

Viena nukentėjusiųjų tiksliai apibūdino užpuoliką.

Vyras gali būti apie 45 ar 50 metų, vidutinio kūno sudėjimo, tamsaus gymio, juodų, garbanotų plaukų, žydrų akių, apie 170–180 cm ūgio, turi ilgą barzdą, ant dešinės rankos – didelę tatuiruotę.

Vyriškis turėjo ir mėlyną, languotą kuprinę.

Policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Chm, tai vienas 'mažumas' gaudot, o kitiems iškrypėliams net Vilniaus centre leidžiat laisvai su vėliavomis demonstruot? - ach, tas Vilnius, ach ta jo 'dorovė'... :(

neišsipildžiusios Jurgito (s) vajonės

neišsipildžiusios Jurgito (s) vajonės portretas
t.y. užkaišioti visas svetimas s...tes, svajones išpildo vaistinės ir guminukės.

Jurgita

Jurgita portretas
Absoliuciai visiems vyrams spaudzia smegenis sperma.Ir mano vyras kasdien nori manes ir dar po keleta sykiu.Tai kai as nenoriu myletis tai as tada vyrui masturboju arba i burnyte imu,arba i uzpakaliuka duodu,tarp papuku ir t.t.,ir vyras vel parai ramus.Tai kad mes merginos duosim savo vyrams kad jie neeitu i pliaza geda daryt !!!
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių