Plungėje – negyva moteris su smaugimo žymėmis ant kaklo

Plungės rajono policijos komisariato pareigūnai, iškviesti į vieną daugiabučio namo butą, rado negyvą moterį. Kilo įtarimas, kad ji nužudyta.

Ketvirtadienį po vidurnakčio, 00.39 val., bendruoju pagalbos telefonu kviesta pagalba į vieną butą daugiabučių namų kvartale, V. Mačernio gatvėje. Pagalbos prašęs vyras telefonu nenurodė, kas atsitiko, neminėjo norintis medikų pagalbos.

Atskubėję pareigūnai rado bute smarkiai apgirtusį 44 metų vyrą. Policininkai pamatė lovoje gulinčią moterį. Paklausę, ar jai viskas gerai, pareigūnai išgirdo vyrą sakant, kad ji paprasčiausiai miega.

Patikrinę moters pulsą uniformuotieji jo neužčiuopė, ant 54 metų moters kaklo ryškėjo smaugimo žymės. Moteris buvo šilta, todėl policininkai tikėjosi, kad jos gyvybę įmanoma išsaugoti ir bandė nukentėjusiąją gaivinti.

Kol atvyko greitosios medicinos pagalbos ekipažas, jie atliko dirbtinį kvėpavimą ir širdies masažą. Medikai tęsė šį darbą, bet plungiškė neatsigavo, beliko konstatuoti jos mirtį.

Bute buvęs vyras į alkoholio matuoklį įpūtė 2.53 prom. Jis buvo sulaikytas ir blaivinamas policijos komisariato laikino sulaikymo kameroje.

Girto asmens apklausti neleidžia įstatymas. Ryte jis tikino nieko neprisimenantis. Oficiali šio asmens apklausa turėtų vykti ketvirtadienio popietę.

Kol kas nepatvirtinta, kad moteris nužudyta, šį spėjimą turėtų patvirtinti arba paneigti teismo medicinos ekspertai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

prakeikti girtuokliai

prakeikti girtuokliai portretas
vėl prakeikti pijokai siautėja. Jei būtų mano valia, taip prisukčiau jiems varžtelius, kad galėtų cypti negaudami alkoholio
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių