Po daugiabučio langais Klaipėdoje – masinė avarija

Šeštadienio naktį uostamiesčio daugiabučio namo gyventojai skubėjo tikrinti savo automobilių, mat nuaidėjus į sprogimą panašiam garsui, kieme jie išvydo eilę apgadintų transporto priemonių.

Pirminiais duomenimis, Laukininkų g. esančio daugiabučio namo kieme įvykusiame incidente apgadinti penki automobiliai.

Manoma, kad avarijos kaltininkas didžiuliu greičiu rėžėsi į šalia šaligatvio stovėjusį automobilį, kuris apgadino kitas priekyje stovėjusias transporto priemones.

Anot gyventojų, susidūrimo garsas priminė sprogimą.

Policijos pareigūnai aiškinasi kas ir kokiomis aplinkybėmis sukėlė eismo įvykį. 


Šiame straipsnyje: masinė avarijaeismo nelaimėavarija Klaipėdojeavarija daugiabučio kiemeavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerhard

Gerhard portretas
Uzsienyje publika gyvenanti bendrabucio tipo namuose (o butent taip musu gyvenamieji rajonai ir vadinami) nevazineja masiskai su masinom. Yra viesasis transportas. Pas mus tokia publika turi po 3 automobilius ir i darba vaziuoja vienas. Paziurekite is ryto. Labai retai pamatysite, jog automobilyje sedetu 2-3 zmones. Tai is tikruju didele prabanga ir neatsakingumas. Todel ir kamsciai ir uzterstumas.

pensininkams ir kitiems bambekliams

pensininkams ir kitiems bambekliams portretas
dabar automobilis neprabangos prekė ir už 100 Eur gali nusipirkt. kadangi viešasis transportas nevystomas tai automobilis labiau patogumo o kitą kartą ir būtinybės prekė. Lyginti kas buvo prieš 50 metų - nevertą, reikia prisitaikyti (ypač valdžiai).

V

V portretas
Tie kurie rašo apie automobiliu statymus,tai prasome paieskokime visi kartu kur besurasti vakarais laukininkuose vieta???nebesvaikit
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių