Po Karklės festivalio – kova su mirtimi

  • Teksto dydis:

Karklės festivalis šiemet buvo pažymėtas kruvinu įvykiu. Po konflikto vienas vyras kitam smogė į galvą ir sunkiai jį sužeidė. Medikai dar vis neteikia didelių vilčių, kad nusikaltimo auka išgyvens.

Nusikaltimas įvykdytas rugpjūčio 18 d. šalia Karklės kelio įrengtoje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Įvykį matė ir apie jį liudijo nemažai žmonių. Tai leido pareigūnams greitai sužinoti, kas yra įtariamieji, o kiek vėliau juos sulaikyti.

Šeštadienį žmonės pastebėjo, kad iš festivalio teritorijos išėjusį vaikiną sunkiai traumavęs vyras sėdo į automobilį, kurio valstybinius numerius liudininkai įsidėmėjo.

Liudytojai matė, kaip nuo 27 metų kretingiškio kaklo kažkoks žmogus nuplėšė auksinę grandinėlę ir kumščiu smogė jam į galvą.

To vieno smūgio užteko sunkiai sužaloti jauną vyrą, jis griuvo ir nebepakilo. Įtariama, kad mušeika turėjo kastetą.

Nukentėjusiajam lūžo kaukolė. Tą pačią naktį jis buvo operuojamas, vaikinui į smegenis buvo išsiliejęs kraujas. Į ligoninę jis atgabentas jau be sąmonės.

Pareigūnai netruko rasti automobilio savininką, lemtingą vakarą sėdėjusį prie vairo. Jis nenorėjo išduoti žmogaus, kuris smogė kretingiškiui ir iškart po to sėdo į jo mašiną, pavardės.

Todėl policininkai automobilio savininką kelias paras laikė areštinėje.

Kai vyras prabilo, įtariamasis buvo sulaikytas Vilniuje.

Paaiškėjo, kad tarp jo ir nukentėjusiojo festivalio metu kilo konfliktas. Lemtingas smūgis buvo kerštas dėl kivirčo.

Nusikaltimas tiriamas, įtariamasis teismo sprendimu dešimčiai parų atsidūrė areštinėje. Jį iš nusikaltimo vietos išvežęs asmuo įpareigotas neišvykti, pareigūnai paėmė jo dokumentus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keista

Keista portretas
Radijo laidoje paisteliojo,kad girdi jau užaugo nauja karta,gimusi laisvoje Lietuvoje,o ne sovietų santvarkoje,kad tai labai gerai.betgi viskas atvirkščiai.Ta nauja karta,kur daug žudikų,vagių,plėšikų,kankintojų,reketininkų(anksčiau tokių nebuvo),narkomanų,prostitučių,nusikaltėlių,kurie net užsienyje Lietuvai daro gėdą.O žudikais jau tampa net nepilnamečiai.Tai kur čia ta gerovė,ir tie jau nepriklausomybėje gimę angelai?

taip

taip portretas
Tapome laisvi ir nepriklausomi, ką sugalvojome tą ir darome, nereikia dirbti, nes nėra darbų, kad tenkintų uždarbis, nereikia mokytis, nes mokslas mokomas, mokytis gali tik ponaiciu vaikeliai.koncertai kas antrą dieną,o reikia ir panelės pavaiisinti, ir į naktinius klubus užeiti ir bendrai padaryti...kad gatvelėje geriau pasidarytų, tam reikalingi finasai. Iš kur gauti? Gal turtingi tėveliai duoda? Kur? Prasimanyti? Užtat, ir vaikcijama su kastetais ką nors apiplesti , kad patenkintų savo aistras...valdžia jokių priemonių nesiima, ji patenkinta jaunimas užimtas, apsinarkosines nieko jam nereikia, nieko nereikalauja ...kas bus toliau ??? Zuvusi Lietuvele,taps degradavusi ir išnyks kaip rūkas giedrą dieną, ir toliau rengiame festivalius, koncertus,dainuokime,pirmyn į nežinią.......

Snz

Snz portretas
Bet as galvoju viena dalyka, turiu 9 mm savigynai isduota ginkla, mane taip uzpultu manau sumisimo bukleje tikraiji panaudociau. Ir tokiu zmoniu yra jau daug. Nznz nzn
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių