Po mūšio prie kavinės – neplanuotos išlaidos

Klaipėdos miesto apylinkės teisme pirmadienį teko liudyti žinomai gražuolei Simonai Kateivaitei, kuri turėjo papasakoti, kaip buvo užpultas jos sužadėtinis Aurimas Buikys.

Į teisiamųjų suolą sėdę garsaus sporto trenerio Vasilijaus Nevolios sūnus Maksimas ir jo bičiulis Ruslanas Bitariovas teismo prašė padaryti pertrauką baudžiamojoje byloje dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Vyrai perpus sumokėjo iš dalies A.Buikiui padarytą žalą. Nors nukentėjusysis prašė padengti 400 eurų turtinės ir arti trijų tūkstančių eurų neturtinės žalos, teisiamieji nutarė atseikėti vos 600 eurų.

Pasak A.Buikio advokato, šį žingsnį teismas gali vertinti kaip lengvinančiąją aplinkybę.

Tiesa, abu mušeikos dėl incidento gailisi, tačiau griežtai neigia jiems pateiktą civilinio ieškinio dalį, kurioje A.Buikys tvirtina, kad per užpuolimą jis prarado 1 740 eurų.

A.Buikys teismui pateikė įmonės dokumentus, kuriuose teigiama, kad jis iš įmonės kasos buvo išsiėmęs šiuos pinigus įmonės reikmėms.

Nukentėjusysis tikino, esą per užpuolimą prie kavinės "Kiaulės koja", kai du sportininkai jį aptalžė kumščiais ir metaliniu strypu, prarado šiuos pinigus. O vėliau įmonei padarytą žalą turėjo pats ir padengti.

Teisiamųjų advokatai neigia šią aplinkybę ir aiškina, kad filmuotoje medžiagoje matyti, kaip A.Buikys iš vienos rankos į kitą permeta automobilio signalizacijos pultelį ir neva jokių pinigų įraše nematyti.

Kad sužadėtinis turėjo nemenką sumą grynųjų, perjuostą gumele, vakar liudijo ir A.Buikio draugė S.Kateivaitė.

Mergina tikino, jog sužadėtinis pinigus turėjo, bet kur jie dingo, ji prisipažino tiksliai nemačiusi.

Teisiamųjų advokatas žinomai gražuolei uždavė klausimą, kam jos mylimasis automobilyje vežiojosi mačetę?

"Žolei pjauti", – atsakė S.Kateivaitė.

Į tai advokatas sureagavo dar viena replika: "Tai gal šakoms kapoti?"

Gražuolė pareiškė, kad įrankis tiktų ir šiam reikalui.

Prokuratūra M.Nevoliai ir R.Bitariovui siūlo skirti 8 mėnesių laisvės atėmimo bausmę, jos vykdymą atidedant metams. Taip pat reikalaujama atsiprašyti nukentėjusiojo bei siūloma įvykio kaltininkus įpareigoti naktis leisti namuose.

Teismas sprendimą šioje byloj priims liepos 20 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Du normalus vyrai??????

Du normalus vyrai?????? portretas
Kur tie normalus vyrai??? Reikejo aiskintis kas malku dave o ne foto madare!!! Reikejo irodyti tam, kas foto padare, kad tu vyras o ne uzsipult. Va tada tu butum vyras, o dabar kritot akyse. Draugai juokias uz nugaros

Teslos gabalai

Teslos gabalai portretas
Tikiuos kad dar kur papuls tokie isgamos. Prisidirbo klube, atjunge, iesko kaltu kad juokias. Visa klaipeda juokias is verksiu su lazdom!!!! Gedaaaaaa!!! Dabar bijo pasekmiu. Prisidirbot neverkit facebooke,ячччч, bet mldc kad keliat posta jog ligtinuma gausit! Uzkliiovo nekalta, prideget subine. O kas reikes dar pagaus ir dar ipis

Lata

Lata portretas
Jei bijo mecetes tegul neina bispidrelu kiausiai
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių