Po naktinį miestą – narkotikų pilnomis kišenėmis

Penktadienio vakarą uostamiesčio pareigūnams įkliuvo nepilnametė, kuri mėgino atsikratyti folijos lankstinukais su narkotikais.

16-metė patruliams įkliuvo Sportininkų gatvėje, prie Stadiono. 21 val. 30 min., vos išvydusi pareigūnus, mergina iš kišenės traukė ir mėgino išmesti penkis lankstinukus su augaline medžiaga. Merginą pareigūnai pristatė į komisariatą apklausai, po jos nepilnametė išleista į namus.

Prieš vidurnaktį patruliams įkliuvo kitas narkotikų mėgėjas. Taikos prospekte pareigūnai išvydo tris vaikinus. Patikrinę vieno jų kišenes, aptiko popieriaus lankstinuką su narkotine medžiaga. Dvidešimtmetis apklaustas, bet nesulaikytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eik jau

eik jau portretas
To VARDAS olandija didziausia tarpininke LOL, bulgarija, belgija, portugalija, rumunija tau nieko nesako? apsiskaityk bent 5-iom minutem pries tai kai klavietura lieti, neatroodysi toks durnas..... gal, nepazadu.

Anonimas

Anonimas portretas
Rūkysit visokią chymkę ką čia LT siūlo tikrai greit durniukais būsit. Rūkysit gryna? Nieko blogo nematau.

Free spirite

Free spirite portretas
Gerai, kad pagavo, nes apsirukiusi butu zudeidus kazka ar ne uzmusus. :) zmones jum reikia duometis skaityt, sviestis, SSRS laiku zmones uzsilike negalintis suprast ko nenori net matyt o tik peik
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių