Po straipsnio – sudegintas automobilis

Po "Klaipėdos" vakarykštės publikacijos "Keršto planas – vagystė" dienraščio skaitytojai padėjo atskleisti nusikaltimą – aptiktas sudegintas šeimos automobilis.

Po "Klaipėdos" vakarykštės publikacijos "Keršto planas – vagystė" dienraščio skaitytojai padėjo atskleisti nusikaltimą – aptiktas sudegintas šeimos automobilis.

Debreceno gatvės 49-o namo gyventojos automobilis "Ford Fiesta" vakar po pietų aptiktas Nemuno gatvėje, nuošalioje vietoje, kurią nuo praeivių dengia krūmai.
Mašina aptikta sudeginta, o prieš tai ji buvo nusiaubta.

Publikaciją perskaitęs klaipėdietis atpažino nuotraukoje užfiksuotą klaipėdietės Rositos automobilį ir parašė komentarą dienraščio portale www.kl.lt.

"Aš iš karto su draugu atvažiavau pažiūrėti. Taip, tai mūsų mašina. Aš ją atpažįstu. Nors mašina ir sudeginta, likusi kėbulo spalva. Joje yra likę keli daiktai", – apžiūrėdamas mašiną kalbėjo Rositos vyras Vladimiras.

Į įvykio vietą vyras išsikvietė policijos pareigūnus.

"Manau, kad mašina prieš padegimą buvo niokota, viskas išdaužyta, kiek tik įmanoma. Variklio dangtis visas sulankstytas, veikiausiai ant jo šokinėta. Stiklai – išdaužyti, stogas – sulankstytas, net žibintai visi išdaužyti", – pasakojo vyras.

Nuošalioje vietoje apžiūrinėdamas savo automobilį, Vladimiras papylė priekaištų policijai.

"Iš Bendrojo pagalbos centro gavau informacijos, kad rugsėjo 11-osios naktį buvo gautas pranešimas apie Nemuno gatvėje degantį automobilį. Jį užgesino atvykę ugniagesiai. Pagal tvarką apie sudegusį automobilį turėjo būti pranešta policijai. Mes pareiškimą apie pavogtą automobilį parašėme dar tą pačią dieną. Tačiau niekas jos neieškojo, o ir nepasivargino pranešti, kad mašina jau sudeginta", – pyko klaipėdietis.

Vyras net neabejoja, kad mašina buvo pavogta iš keršto.

"Ir tegul policininkai neaiškina, kad nebūna tokių dalykų. Va, štai jiems ir įrodymas. Tai yra tikrų tikriausias kerštas", – tikino Vladimiras.

Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Sigitas Šveikauskas pripažino, kad įžvelgia pareigūnų darbo broką.

"Ir nesuprato, kad tai ta pati mašina? Na, taip, matau aš čia klaidų. O kerštas čia ar ne, dabar teks išsiaiškinti. Duotas nurodymas teritoriniam komisariatui išsiaiškinti visas aplinkybes. Kartais tas jaunimo nebaudžiamumas sukelia tokius padarinius. Jaunimas ir toliau daro tokias veikas. Kartais dėl per jauno amžiaus jie negali būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn", – kalbėjo S.Šveikauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimis112

Raimis112 portretas
Nereikia jokios policijos, po viena pacukus isgaudai, pora ant sakos pakabini, kiti apsisike issilakstys...

brangute

brangute portretas
Normaliai gyventi trukdo du dalykai: 1. Didelis musu piliečių nepilietiškumas. jų baimė arba nenorėjimas tvarkingai gyventi, 2. mūsų policijos bedantiškumas. Kiek teko susidurti, policija į viską reaguoja vangiai

hmm

hmm portretas
Jeigu jie nepilnameciai ir negalite ju teisti. Tai teiskite ju tevus.... Tegul jie uz juos atsako.... Tada bus tvarka...
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių