Iš poilsiautojų Palangoje vagys grobė telefonus

  • Teksto dydis:

Iš Palangoje apsistojusių poilsiautojų vagys grobė telefonus, dokumentus ir dviračius. Vien sekmadienį pranešta apie aštuonis pavogtus telefonus.

Sekmadienio rytą Palangos policijos pareigūnams buvo pranešta apie vagystę iš poilsiavietės Kopų gatvėje 17A. 51 metų vyras pasigedo mobiliojo ryšio telefonų „Samsung Galaxy J5“ ir „Samsung Galaxy J1“. Nukentėjusiam padaryta 389 eurų žala.

Tą pačią dieną apie 16.20 val. gautas dar vienas pranešimas apie vagystę iš poilsiavietės Kopų gatvėje 17A. 21 metų vaikinas taip pat pasigedo iš nuomojamo namelio dingusio mobilaus ryšio telefono „Samsung Galaxy Alpha“. Žala siekia 700 eurų.

Tuo metu Palangoje Pušyno gatvėje esančioje poilsiavietėje 28 metų vyras pasigedo trijų telefonų „Samsung Galaxy Neo“, „Samsung“ ir „ Samsung Galaxy Grand Prime“ bei rankinės su asmens dokumentais. Daiktus vyras buvo palikęs neužrakintame poilsio namelyje. Poilsiautojas patyrė 613 eurų nuostolį.

19-metė poilsiautoja taip pat buvo apvogta Pušyno gatvėje esančiuose poilsio namuose. Iš nuomojamo poilsio namelio dingo jos rankinė, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonai „Sony Xperia M4“, „LG G2“, „Sony Grand Prime“ bei asmens dokumentai. Mergina buvo pamiršusi uždaryti namelio duris. Ji patyrė 840 eurų žalą.

Tuo metu 34 metų Kauno rajono gyventojas pranešė, jog nuo jam priklausančio automobilio „Toyota Land Cruiser“, stovėjusio Užkanavės gatvėje, išplėšus spyną pavogtas dviratis „Karratesas 1990“. Jo vertė – 1 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Asmens duomenis rasytis lombarduose, Nepirkite devetu telefonu is skelbimu ir is lombardu.

Loreta

Loreta portretas
Jei lombardai reikalatu telefono dokumentus . tikrai taip nevogtu .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių