Policija baus neatsargiai bėgiais vaikštančias moteris

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policija administracine tvarka baus dvi moteris, kurios neatsargiai elgėsi geležinkelio prieigose.

Ketvirtadienį Klaipėdos apskrities policijos Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai ir „Lietuvos geležinkelių“ įmonės „Gelsauga“ darbuotojai organizavo bendrą prevencijos priemonę. Jos metu buvo stebima, ar klaipėdiečiai moka saugotis geležinkelių prieigose, ar nekyla vagysčių pavojus, pavyzdžiui, dyzelino, benzino, metalo laužo, ar negadinamas geležinkelių inventorius ir panašiai.

Pareigūnai pamatė apie 50 metų moterį, kurie tiesiog ėjo geležinkelio bėgiais. Kita, apie 40 metų, moteris pribloškė pareigūnus – jų akivaizdoje ji nešėsi dviratį per geležinkelio bėgius prieš pat atvažiuojantį traukinį. Iki nelaimės trūko vieno žingsnio: moters ausys buvo užkimštos ausinėmis, tad artėjančio sąstato ji net negirdėjo.

Abi moterys pakviestos atvykti į policiją. Joms pareigūnai surašys administracinio nusižengimo protokolus, skelbia uostamiesčio policija.

Be to, šios prevencijos priemonės metu sulaikytas ir apklaustas policijos ieškotas administracinės atsakomybės vengęs 60-metis vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lygių teisių kontrolierius

Lygių teisių kontrolierius portretas
Moteris baus, o vyrų nebaus? Tai pažeidimas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių