Policininkas tarnybiniu automobiliu perėjoje kliudė merginą

Pirmadienį vakare Klaipėdoje policijos patrulio vairuojamas tarnybinis automobilis kliudė merginą, įvykį tirs Kelių policijos pareigūnai.

Liubeko ir Smiltelės gatvių sankryžoje degė žalias šviesoforo signalas, kai patruliuojantis policininkas pasuko į dešinę. Tuo pačiu metu per pėsčiųjų perėją ėjo 19-metė mergina.

Policijos automobilis bamperiu kliudė pėsčiosios koją. Pareigūnas sustojo, paklausė, ar mergina sužeista.

Esama duomenų, kad pėsčioji pradžioje atsisakė medikų pagalbos ir teigė, kad įvykio metu nenukentėjo. Policininkas pasisiūlė pavežti ją iki namų. Pakeliui pareigūnas dar kartą paklausė, ar 19-metei nieko neskauda. Tada mergina pasakė, kad jai skauda sutrenktą koją.

Patrulis nuvežė nukentėjusiąją į ligoninę, kur jai buvo diagnozuotas blauzdos sumušimas, šį sužalojimą klaipėdietė gydysis ambulatoriškai.

Panašu, kad dėl šio įvykio kaltu gali būti pripažintas policininkas. Jis suko sankryžoje į dešinę degant žaliam šviesoforo signalui, mergina turėjo teisę eiti per perėją. Vairuotojas turėjo įsitikinti, ar sukti saugu.

Pasak Patrulių rinktinės vado Gedo Sakalausko, tuo metu policijos patrulis tiesiog patruliavo ir nebuvo iškviestas į kokį įvykį, tad neturėjo pagrindo skubėti.

Įvykį tiria Klaipėdos kelių policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visiems ixsams

visiems ixsams portretas
sukdamas privalejo praleisti, yvyki privalejo yforminti is kart , nes tai yskaitinis yvykis, kokia nesamone , pasiule parvezti namo , kas per naujoves , nezinau KET tokio straipsnio

X

X portretas
Eismo ivykiai, kuriu metu nukentejo zmones visais atvejais tiriami. Per pereja einant reikia isitikinti kad tave praleidzia.

.

. portretas
Ekipazas skubejo i minijos 129 grubliauskui dozes heroino , nes ten MINIJOS 129 grubliauskas su mientais turi NARKObaze !!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių