Politikės dukrą išgąsdino antirusiški užrašai

Seimo narės Irinos Rozovos dukra šią naktį patyrė vandalų išpuolį. Tauralaukyje esantis namas buvo išterliotas raudonomis žvaigždėmis ir antirusiškais užrašais.

Seimo narės Irinos Rozovos dukra šią naktį patyrė vandalų išpuolį. Tauralaukyje esantis namas buvo išterliotas raudonomis žvaigždėmis ir antirusiškais užrašais.

Kas naktį slankiojo apie žinomos politikės dukters Valerijos Ščerbinos namus, kol kas aiškinamasi.

Į moters namus anksti ryte pasibeldė kaimynas ir pranešė, kad baltas namas naktį buvo išterliotas raudonais dažais.

Ant vienos sienos matyti užrašas „Laisve Lietuvai“, „Rusai Ne“. Kitoje namo pusėje parašyta „Rusai eik namo“.

„Dar ir didžiulės žvaigždės nupieštos. Namas yra aptvertas tvora, kiemas yra uždaras. Tačiau niekas nežino, kas čia įlipo ir taip padarė. Galbūt kaimynas ką nors matė?“, – svarstė I.Rozova.

Moteris prisipažino, kad jos su dukra patyrė šoką, tačiau labiausiai išsigando politikės anūkai.

„Dukra augina septynerių dukrytę ir 11 metų sūnų. Vaikai patyrė šoką, jiems labai baisu. Jie juk suprato, kad kažkas svetimas naktį vaikštinėjo apie namą. Vaikams tai didelė trauma“, – tikino I.Rozova.

Politikė įsitikinusi, kad užrašai ant dukros namo sienų tiesiogiai sietini su jos darbu.

„Aš pati gyvenu septintame aukšte, o štai dukra yra lengviau pasiekiama. Nemanau, kad Tauralaukyje gyvena tik viena rusakalbė šeima. Jie tai būtų nupiešta gėlytė, sakyčiau tai vandalų darbas. O dabar juk aiškiai matyti, kad tai susiję su politika. Manau, kad tai yra kerštas už mano veiklą“, – kalbėjo I.Rozova.

Seimo narė trečiadienį dalyvavo mitinge, skirtame Klaipėdos išvadavo 70-osioms metinėms.

„Gal kam nors nepatiko mano pasisakymai? Tačiau iki šiol rusakalbiai Klaipėdoje nėra sulaukę nė vieno tokio incidento ar provokacijos“, – pripažino I.Rozova.

Įvykio vietą, pėdsakus ir užrašus ketvirtadienį apžiūrėjo policijos pareigūnai.

"Pradėti ikiteisminio tyrimo jie nenori. Esą tai nėra grasinimas. Na, nežinau, kaip tai vertinti. Tačiau mes stebėsime, kaip vyksta tyrimas", – svarstė moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raminta.

Raminta. portretas
Tą padarė,esu įsitikinusi,pačios Rozovos bendražygiai,organizuojami tokio apšepusio Ivanovo ir kitų koloradų,kurie nepasitenkindami vien savo užrašomom provokacijom,dar bandė sumaištį kelti prie JAV ambasados.Ne tokių provokacijų dar sulauksim.

"istorikui" vatnykui

"istorikui" vatnykui portretas
Baltramiejaus naktis, o ne "Varfalomejo" ir ne katolikai, o katalikai,hugenotai, o ne gugenotai.Jau taip matyti kacapiški balti siūlai.

VYTAUTAS p

VYTAUTAS p portretas
Ir tu šiukšlių tarpe
VISI KOMENTARAI 59

Galerijos

Daugiau straipsnių