Prašė centų, paėmė dešimtis eurų

Klaipėdiečiai turėtų būti budrūs, nes prie prekybos centrų besisukinėjančios romų tautybės moterys gudriai vilioja pinigus iš naivuolių.

Pirmadienis ilgam įsimins vienai jaunai uostamiesčio gyventojai. Mergina susiruošė apsipirkti prie Vilniaus plento pradžios prisišliejusiame centre, bet tarpduryje jai kelią pastojo nėščia čigonė su gal penkerių metų vaiku.

Netoliese sukinėjosi dar viena jos tautietė.

Tamsaus gymio moteris paprašė paaukoti šiek tiek smulkių. Mergina, kuri anksčiau niekada nesileisdavo į kalbas su tokiais žmonėmis, šį kartą pagailėjo kūdikio besilaukiančios čigonės. Ji atvėrė savo piniginę ir iškrapštė eurą.

Panašu, kad išmaldos prašančiai moteriai ne monetos reikėjo. Ji įžūliai ištraukė iš piniginės 80 eurų, sulankstė juos ir nežinia kur padėjo.

Mergina bandė kažką sakyti, bet čigonė apipylė ją baisiais žodžiais bei grasinimais, taip tiesiog pribloškė auką. Supratusi, kad ši liko be žado, čigonė paprasčiausiai nuėjo.

Nukentėjusioji iki šiol nesupranta, kaip leido svetimam žmogui iš savo piniginės išgriebti pinigus, ir mano, jog buvo užhipnotizuota.

Nors policijai ši klaipėdietė nesiskundė, tačiau žinia apie įvykį pasklido internetinėje erdvėje.

Patariama su elgetaujančiomis romų moterimis nesileisti į kalbas, net nežiūrėti joms į akis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Būtų gerai kad pakliutų cigonėms ,kurie netiki cigoniu ekstrasensiniu sugebėjimų ,pamatei cigonę ,bėk kiek kojos neša o atiduosi paskutinį grašį .

Jos

Jos portretas
kalbina tik moteris.Negalima i jas ziureti, o greitai dumti pro sali.Man ivyko stai kas: matau prisais ateinant : ji nusitaikiusi i mane.Mano pinigine guli rankines virsuje ir matosi.O as neturiu jegu jos paslepti.Susilyginus ji eme kalbinti.Bet as sukaupiau paskutines jegas ir nueinu - nepatikesite : rankines viena rankena nutruko( ji laikesi nelabai stipriai).Stai koki poveiki turi .Sviesiaplaukes bukite atsargios.Ypac.

taip

taip portretas
Susidūriau su ja prie Big 2 . Viskas tas pats. Nežinau kaip, bet pinigus man atidavė, kai pradėjau vytis per aikštelę šaukdama. Buvau persiutus... o dar į lauką išėjo apsauginė moteris - gal jos išsigando...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių