Prekybos centro apsaugininkus vagis bandė sužaloti peiliu

Klaipėdoje galėjo pasikartoti tragedija, kai sukčiaujant nutvertas vyras peiliu perrėžė gerklę vienam apsaugininkui ir pasikėsino nužudyti kitą.

Praėjusį penktadienį, apie 11 val., Herkaus Manto gatvėje esančiame prekybos centre „Studlendas“ įvykęs incidentas turėjo ne juokais suneraminti apsaugos darbuotojus bei policijos pareigūnus. Tądien apsaugininkai nežinia kelintą kartą sulaikė prekių iš parduotuvės pavogti pasikėsinusį vyrą.

Kai apsaugininkai nusivedė įtariamąjį į postą ir atėmė iš jo pavogtus daiktus, jis išsitraukė peilį ir kelis kartus bandė juo smogti vienam saugos tarnybos darbuotojui į kaklą bei krūtinę.

Sprukdamas jis bandė taip pat sužeisti ir kitą darbuotoją.

Apsaugininkai išvengė smūgių ir vijosi vagį, iškvietė policiją, bet nei jiems, nei uniformuotiems pareigūnams bėglio pavyti nepavyko.

Įvykio vietoje pasikalbėję su pareigūnais parduotuvės atstovai nusprendė, kad vadovai parašys oficialų pareiškimą.

Kadangi įvykis atsitiko penktadienį, pareiškimą vadovai susiruošė parašyti tik antradienį, lapkričio 27 dieną.

Kadangi įtariamasis buvo gerai žinomas apsaugininkams, be to, vaizdo kameros fiksavo įvykius parduotuvės prekybos salėje bei pagalbinėse patalpose, abejonių dėl šio žmogaus asmenybės nebuvo. Tą pačią dieną po pietų pareigūnai sulaikė 34 metų daug kartų už vagystes teistą ir nemažai laiko pataisos namuose praleidusį vyrą.

Įtariamasis laikomas areštinėje, jam įteikti įtarimai grasinimu nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą. Pareigūnai ketina prašyti teismą leisti šį asmenį sulaikyti ilgesniam laikui, o įtarimai jam gali sunkėti, prieš teismą jis gali stoti kaltinamas pasikėsinimu nužudyti arba sužeisti žmones.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.....

..... portretas
Apsaugos darbuotojams turėtų būtį kur kas didesni atlyginimai, nuk jie rizikuoja savo sveikata ir gyvybėmis ir aišku jų apmokymai turėtų būtį kur kas rimtesni, kad bet kas panorėjęs ne taptų apsaugos dabuotoju ir kad ši sritis būtų labiau profesionali

Remyga

Remyga portretas
Dauguma cia ereliu komentuojantys apsisiktumet tokiam darbe, nesugebetumet jo dirbti. Siaip tai visi zmones, kurie gyvena, dirba saziningai yra verti pagarbos. Visi negali buti verslininkais, kazkam ir duona iskepti reikia, kazkam gaisra gesinti, kazkam patalptas valyti. Daug kas juokiasi, pasiepia valytojas, taciau dauguma ju tikrai puikus zmones, geros sirdies. Kazkoks urviniu zmoniu mastymas pas dali zmoniu, menkinimas kitu, keista.

Remyga

Remyga portretas
Na, kai kurie kiauksintys ant apsauginiu raso kaip nelabai ka suvokiantys padugnes, neva tai nieko daugiau nesugebantys ten tik eina dirbti ir pan.. Nei jus ten dirbe, nei ka, nei ka suprantat, jeigu ir dirbe, tai labai trumpai ir pabege, kadangi parduotvuese nuolatiniai konfliktai su psichiskai nestabiliais ar siaip agresyviais, girtais, pavartojusiais narkotiniu medziagu. Einu prie tokio, o daznai tokiu grupes ir nezinai, ar jis turi koki peili, ar neturi, nezinai kas laukia, taciau tavo darbas eiti ir spresti konfliktine situacija, taciau kadangi klientai parduotuvems, jeigu nevagia, tai turi ramiai aiskintis, kad toks narkomanas vel uzsinoretu grizti, jeigu nevogs, o savo rajono parduotuvese paprastai narkomanai nevagia. Parduotuvese buna ir visokie psichai raunasi ant kitu zmoniu, eini, padedi tiems kitiems, buna net vagia kitu zmoniu daiktus ir t.t. Po darbo kur uzkampyje buna sutinki grupe padugniu, kurios tau zadejo kersyti, o tada jau loterija.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių