Prieš vagišius – vaizdo kameromis

Ilgapirščių, susigundžiusių svetimais daiktais ar prekėmis, laukia pinklės. Ne tik policija, bet ir patys nukentėjusieji aktyviai ieško vagilių socialiniuose tinkluose.

Klaipėdos policija prašo gyventojų atpažinti odontologijos klinikoje nuo darbo stalo mobilųjį telefoną pavogusį jaunuolį.

Vagystė įvyko Vingio gatvėje birželio 9-ąją. Nuotraukoje užfiksuotas vyras įtariamas telefono pasisavinimu.

O štai moterišką suknelę vienoje rūbų parduotuvėje nugvelbusi mergina buvo atpažinta pačių klaipėdiečių.

Socialiniame tinkle "Facebook" vienos parduotuvės personalas pokalbių grupėje paviešino apsaugos vaizdo kamerų užfiksuotą vagystę.

Vaizdo medžiagoje matyti, kaip jauna mergina apžiūrinėja moteriškus rūbus. Įnirtingai peržiūrinėdama prekes moteris net nesidairo į šonus.

O suradusi patinkančią suknelę, ji patyliukais apsižvalgo ir paslepia prekę tarp savo daiktų.

Paskui mergina kuo skubiausiai pasišalina iš parduotuvės.

Prekybos įmonės personalas paprašė miestiečių padėti atpažinti viešnią ir mandagiai priminė, kad ji pamiršo susimokėti už prekę.

Netrukus atsišaukė ir kitos prekybininkės, kurios atpažino vagilę ir net įvardijo jos pavardę.

Praėjus dviem dienoms po pirmosios vagystės vaizdo kameros jau fiksavo šią merginą kitoje parduotuvėje.

Tačiau kitos parduotuvėlės darbuotoja, kuri atpažino ir jos įstaigoje besilankiusią merginą, tikino, kad teisybės paieškos nukentėjusiesiems vargu ar padės, nes vagilei baudžiamąja byla pakviptų tik nugvelbus brangesnę nei 139 eurai prekę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

qqq

qqq portretas
kokie vardai ju?

Lr

Lr portretas
Eina viska pazinti. Vakar sita moteryte buvo miesto centre, parduotuveje kur as dirbu. Ir buvo ne viena, o su vyru. Puikiausiai ja pazinau is pries tai matyto video. Bet.. net ir nezinant vagis ji ar ne, is veido jau buvo galima tai pasakyti, ypac is kartu buvusio vyriskio. Voge, vagia ir vogs!

AK

AK portretas
Kameros skiriamoji geba lemia kokio dydžio yra informacijos srautai ir saugomi jos kiekiai. Jie kol kas turi turėti ribas. Filmuojama nuolatos, ne iš vienos kameros, saugoti irgi norisi vaizdą už ilgą laiką.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių