Laimingas skrydis nuo Olando Kepurės

Vokietijos kino kūrėjų filmavimai Karklėje baigėsi incidentu. Nuo aukšto skardžio, vadinamosios Olando Kepurės, nukrito ir susižalojo filmuotojams talkinęs dvidešimtmetis lietuvis. Vaikinas išgabentas į ligoninę.

Nepatvirtintais duomenimis, jaunuolis nuo Olando Kepurės nukrito dėl neatsargumo, esą vaikštinėdamas jis telefone rašė žinutę ir nuslydo.

"Pernelyg arti priėjau prie skardžio krašto, kuris nuo mano svorio atitrūko, ir nuriedėjau žemyn, bet žinutės nerašiau, tik telefoną laikiau rankoje. Tiesiog žengiau žingsnį ir nuriedėjau. Momentais bandžiau susistabdyti, iš inercijos atsistojau, vėl griuvau atbulas, pamačiau akmenis apačioje, tik susiėmiau už galvos ir laukiau, kas čia bus. Laikas tarsi sustojo", – pasakojo nuo skardžio nuslydęs klaipėdietis Aurimas.

Vaikinas teigė, kad po Olando Kepurę vaikštinėjo ne pirmą kartą, tačiau esą niekada nesitikėjo, kad gali kada taip nutikti. Tačiau riedant žemyn, intuityviai rankomis dengėsi galvą ir mėgino sumažinti kritimo greitį ir nesupanikavo.

Oficialiai Olando kepurė yra 24 m aukščio skardis prie Karklės, kurį prieš 12–15 tūkst. m. suformavo Baltijos ledynas.

Šita vieta yra intensyviai ardoma jūros, todėl ilgainiui laukiniame pliaže susikaupė riedulių sąnašynas. Taigi vaikinas nukrito gana pavojingai. Nelaimė nutiko praeitą ketvirtadienį, po 17 valandos.

Pranešimas perduotas medikams, tačiau jie patys nei privažiuoti prie nelaimėlio, nei jį nusinešti į greitosios pagalbos automobilį nebūtų pajėgę, todėl kvietė ugniagesius gelbėtojus.

„Viskas baigėsi gerai, jis nebuvo sužalotas, atsipirko nubrozdinimais ir išgąsčiu, jis dar tą patį vakarą grįžo į filmavimo aikštelę. Labai džiaugiamės, kad nieko rimto nenutiko. Bet iš filmavimų Lietuvos pajūryje turėsime tokį atminimą“, – sakė vaikino kolega.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne tavo reikalas

ne tavo reikalas portretas
Ko tu cia kazka teisint megini ;))) pasilik savo nuomone sau! jin niekam neidomi!

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Šiandien prie Olando kepurės , jau ne pirmą kartą (Juodkrantėje, Nidoje) filmavausi šitame statomame vokiečių filme "Kruso", jokių nesusipratimų nebuvo. Jeigu šis jaunuolis, laisvu laiku, vaikščiojo kur niekas jo neprašė, taip ir nutiko. Filmo statytojai nė prie ko.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių