Reido metu įkliuvo 11 neblaivių vairuotojų

Per vieną valandą policijos pareigūnams įkliuvo net 11 alkoholio išgėrusių vairuotojų. Sekmadienio rytą pareigūnai vairuotojų patikrinimui uždarė eismą Vilniaus plente ir Liepų gatvėje bei Šilutės plente.

Per vieną valandą policijos pareigūnams įkliuvo net 11 alkoholio išgėrusių vairuotojų.

Sekmadienio rytą pareigūnai vairuotojų patikrinimui uždarė eismą Vilniaus plente ir Liepų gatvėje bei Šilutės plente.

„Iki 9 val. ryto jau pavyko sustabdyti net 6 girtus vairuotojus. Šiurpas ima, juk pats rytas, pagrindinė miesto arterija – ir šitiek girtų už vairo“, – kalbėjo Klaipėdos Kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis.

Vilniaus plente iš šešių sulaikytų girtų vairuotojų, smarkiausiai apgirtęs pasirodė esąs 64 metų Romualdas, vyrui nustatytas 1,09 prom. girtumas. Tačiau daugiausiai pareigūnų dėmesio sulaukė gargždiškis 28-erių Domas, kuris prieš „kontrolinį“ pūtimą ėmė tūpčioti, mosuoti rankomis, šalikelėje darė mankštą ir giliai kvėpavo. Tačiau vaikinui vis tiek buvo nustatytas 0,6 prom alkoholio garų kiekis.

Liepų gatvėje surengtame patikrinimo reide pareigūnų dėmesį patraukė automobilis, kuriame vairuotojas su keleiviu apsikeitė vietomis. Paaiškėjo, kad mašinos savininkas jau yra praradęs vairuotojo pažymėjimą už vairavimą išgėrus.

Girtumo rekordas sekmadienio dieną buvo fiksuotas Šilutės plente, kur trumpam buvo sustabdytas eismas. Tiesa, 3,23 prom. girtumas nustatytas dviračio pedalus mynusiam vyriškiui. Iš viso iki vakaro buvo patikrinta 714 automobilių. Įkliuvo 11 vairuotojų, kuriems nustatytas girtumas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių