Religiniai fanatikai siautėja toliau

Uostamiesčio tvarkdariai nespėja šveisti naujai įrengtų suolų pėsčiųjų ir dviračių take palei Danę. Vos tik užrašai, raginantys skaityti Bibliją ir mylėti Jėzų Kristų, nuvalomi, atsiranda naujų.

Pėsčiųjų ir dviratininkų tako ruože nuo Liepų iki Panevėžio gatvės pastatyti suolai apibjaurojami religinės tematikos užrašais. Spėjama, kad tai – jaunų sektantų darbas.

Be to, keverzonėse, kuriomis raginama skaityti Bibliją, pažinti Jėzų Kristų, atgailauti už savo nuodėmes, mylėti Dievą, gausu gramatikos klaidų.

Inventorių niokojantys asmenys darbuojasi ne tik minėtoje teritorijoje, bet ir kitose viešose vietose. Sudarkytus suolus pagrindiniame Pirmosios Melnragės paplūdimyje prižiūrėtojai rado vasaros pradžioje. Ant pakylos, kur anksčiau veikė kavinė, suoliukai buvo pastatyti tik šį sezoną.

Įdėmiai apžiūrėjus juos matyti, kad nelegalūs užrašai atsiranda ant prieš tai nuvalytų vietų. Tiesa, konkrečių asmenų, darančių viešosios tvarkos pažeidimą, nustatyti nepavyksta.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad artimiausiu metu naujos teplionės bus panaikintos.

"Pasidomėsiu ir įspėsiu atsakingus žmones, kad nedelsdami sužiūrėtų", – patikino direktorius.

Nors nešvankybių sektantai ir nekeverzoja, tvarkytojų apmaudo tai nė kiek nesumažina. "Matyt, atsiranda naujų srovių, naujų judėjimų", – spėjo L.Dūda.

Pastatų sienų, kito turto terliotojams gresia ne tik administracinė – įspėjimas arba bauda iki 579 eurų, bet ir baudžiamoji atsakomybė. Tai priklauso nuo padarytos žalos dydžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jis

Jis portretas
O tai kiek gramatinių klaidų užrašuose ant suoliukų. Keverzotojas matyt vidurinės nebaigęs...

pagaliau

pagaliau portretas
Bažnyčia, naujausiaių modelių auto važinėjančiais vyskupais, ir kitais aukštais dvasininkais PASIEKĖ SAVO.

...

... portretas
Jie - nepakaltinami, jie TIK dievo valią vykdo. :D
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių