„Rybporte“ sulaikyti narkotikus platinę klaipėdiečiai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities policija sulaikė kanapių platintojus. Įtariama, kad narkotikus platino Žvejybos uosto rajone gyvenantys asmenys, jie siejami su organizuota nusikalstama grupuote.

27 metų klaipėdietis anksčiau teistas už viešosios tvarkos pažeidimą ir vagystę. Taip pat 2013 metais jis buvo nuteistas areštu už tai, jog viešoje vietoje grasino nužudyti parduotuvės apsaugos darbuotoją ir du kartus šovė į jį iš pneumatinio pistoleto. Jo 25 metų bendrininkas teistas už vagystes ir plėšimą, pranešė uostamiesčio policija.

Kratos metu įtariamųjų namuose ir automobilyje rasta daugiau nei 200 gramų kvaišalų. Abu įtariamieji buvo suimti, vėliau vienam iš jų paskirta švelnesnė kardomoji priemonė.

Įtariama, kad narkotines medžiagas anksčiau galėjo platinti ir vieno suimtojo brolis. Jis 2016 metų pabaigoje mirė nuo apsinuodijimo narkotikais.

Baudžiamojon atsakomybėn už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis taip pat patraukti trys narkotikus pas įtariamuosius įtariama įsigiję asmenys. Jiems paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius (ONKTS).

Už narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimą numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to: kodėl

to: kodėl portretas
todėl ,kad "broliai" dosniai apmokėjo,o už pinigus tėvą ir motiną išduosi.

Kodėl

Kodėl portretas
Kodėl dienraštis visur ir visda kiša mums tą rusišką "rybporto" vardą? Ar jau čia nostalgiją sovietams?

Bambalinis

Bambalinis portretas
Ka jums vel tas " Rybportas" visi ten jau savi ir visi visus zino, geriau ka daryt del baltijos ir debreceno va tai kur tikrai reikia kaip tarakonu lizda su "dihlofosu" vartyt.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių