Šalia neįgaliųjų paplūdimio įsižiebė gaisras

Penktadienį alinantis karštis ir neblaivūs poilsiautojai kėlė neramumus Klaipėdos paplūdimiuose. Apie 15 val. gaisrininkai skubėjo gesinti tarp Antrosios Melnragės ir vadinamojo neįgaliųjų paplūdimio kilusio gaisro. Degė čia esančio miško paklotė, samanos, pušelės.

Apie atvirą liepsną neigaliųjų paplūdimio miške pranešė poilsiautojai. Tramdyti ugnies buvo išsiųsti du gaisrinės automobiliai.

Anot biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojo Aleksandro Siakki, iš pradžių veiksmų ėmėsi ir užgesinti gaisrą bandė tuo metu prie jūros ilsėjęsi ugniagesiai.

Liepsnas pavyko greitai numalšinti. Kas sukėlė gaisrą – neaišku. Svarstoma, kad ugnis galėjo kilti miške numetus nuorūką.

Darbo nestigo ir paplūdimiuose budintiems gelbėtojams. Apie 13 val. jiems teko iš Pirmojoje Melnragėje esančio moterų pliažo išprašyti neblaivią moterį. Kaip sakė A. Siakki, nuo alkoholio stipriai apsvaigusi poilsiautoja vos pastovėjo ant kojų, negana to, ji buvo su mažamečiu vaiku.

Moteris sunkiai gaudėsi, kur esanti. Tik pagrasinus, kad bus iškviesti pareigūnai, trejų metų vaiko motina sutiko pasišalinti iš paplūdimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai vot!

Tai vot! portretas
Kur nudribs ta girtuoklė,tai čia jos reikalas,o dėl vaiko-tai labai vertėtų Norvegijos tvarkos pritaikyti,kur su tokiais dalykais nesitaikstoma!

Ei rašytojai

Ei rašytojai portretas
O foto tai iš Palangos paplūdimio.

ot

ot  portretas
saunuoliai gelbetojai.kad tik nuo saves.o kur ta pijoke nuvirs su mazu vaiku tai giliai px.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių