Per savaitę Klaipėdos apskrityje - daugiau nei trys šimtai greičio viršijimo atvejų

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai, kaip ir visos Lietuvos policininkai, kontroliavo, ar laikomasi saugaus važiavimo greičio ir kaip vairuotojai bei keleiviai segi diržus ir naudoja specialiąsias sėdynes.

Per savaitę greitį Klaipėdos apskrity viršijo 326 vairuotojai (palyginimui- Kauno aps.- 374). Daugiausiai pažeidėjų – 163 – nustatė Kelių policijos biuro pareigūnai. Palangos policija sustabdė 77 per greitai važiavusius vairuotojus, Neringos – 21. Tikrindami, kokiu greičiu apskrities keliuose važiuoja automobiliai, policijos pareigūnai nustatė ir 346 įvairius kitus Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

72 asmenys praėjusią savaitę nesilaikė saugos diržų ir specialiųjų sėdynių naudojimo tvarkos (Kauno apskrityje - 85). Iš jų 55 buvo suaugusieji, sėdėję mašinų priekyje, 1- vaikas, likusieji- galinių automobilio sėdynių keleiviai, nesegėję diržų.

Policijos pareigūnai primena, kad saugus važiavimo greitis ir saugos diržai bei sėdynės gali išgelbėti ne tik nuo baudų, bet ir Jūsų gyvybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių